عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

حفاری‌ جدید صهیونیست‌ها زیر پایه‌های مسجدالاقصی +‌تصاویر

رسانه‌های فلسطینی امروز با انتشار تصاویری، از حفاری‌های جدید رژیم صهیونیستی زیر پایه‌های مسجدالاقصی در ادامه یهودی‌سازی بیت‌المقدس خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های فلسطینی امروز (دوشنبه، ۲۹ می)، با انتشار تصاویری، از حفاری‌های جدید در صحن البراق در ادامه طرح‌های یهودی‌سازی این صحن واقع در نزدیکی مسجدالاقصی خبر دادند.

 

این در حالی است که هفته پیش، کابینه رژیم صهیونیستی در اقدامی تحریک‌آمیز و خطرناک نشست هفتگی خود را برای تصویب طرح‌های یهودی‌سازی شهر قدس در یکی از تونل‌های زیر دیوار البراق و مسجد الاقصی برگزار کرد.

حفاری‌ جدید صهیونیست‌ها زیر پایه‌های مسجدالاقصی +‌تصاویر

این دومین نشست کابینه رژیم صهیونیستی زیر مسجد الاقصی از سال ۲۰۱۷ بود که طی آن با افزایش ۱۷ میلیون دلاری بودجه حفاری تونل‌های زیر دیوار البراق و بخش قدیمی قدس موافقت نشست.

حفاری‌ جدید صهیونیست‌ها زیر پایه‌های مسجدالاقصی +‌تصاویر
پایگاه خبری صهیونیستی «وای نت» به نقل از «حاییم کاتس» وزیر گردشگری رژیم صهیونیستی نوشت که بودجه مربوط به صحن براق که قبلا ۴ میلیون شِکِل بود، به ۸ میلیون شِکِل در سال ۲۰۲۳ افزایش خواهد یافت.

 

شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز نوشت که در این نشست با تشکیل کمیته وزارتی امور قدس بزرگ به ریاست «مئیر باروش» موافقت شده است. هدف از تشکیل این کمیته یهودی‌سازی قدس خواهد بود.

 

تاکنون بارها، شورای اوقاف و امور و مقدسات اسلامی در شهر قدس اعلام کرده، اداره آثار باستانی اسرائیل و انجمن شهرک «العاد» در حال حفاری‌های «مشکوک و پنهانی» در اطراف مسجد الاقصی به ویژه در دو جهت جنوبی و غربی در دو منطقه دیوار البراق و کاخ‌های اموی هستند.

 

این درحالی است که حفاری‌های رژیم صهیونیستی در زیر مسجد الاقصی به طور جدی پایه‌های آن را تهدید می‌کند و موسسات و طرف‌های مسؤول از ایجاد شکاف‌های جدیدی خبر می‌دهند که در نتیجه حفاری‌های مداوم اسرائیل در زیر مسجد الاقصی ایجاد شده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده