پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

سرلشکر باقری: نظم جهانی در حال تغییر در جهت تضعیف دشمنان انقلاب اسلامی است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه نظم جهانی در حال تغییر و در جهت تضعیف دشمنان انقلاب اسلامی است گفت: این موضوع نیازمند در دست گرفتن ابتکار عمل و بهره‌گیری مناسب از فرصت‌هاست که بتوانیم سیاست‌های مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران را بهتر از گذشته دنبال و پیش ببریم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح با حضور در جمع مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ایران با اشاره به بیانات کم‌نظیر مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با کارکنان وزارت خارجه، گفت: فرمایشات معظم‌له را می‌توان به عنوان نقشه راه سیاست خارجی کشور تعبیر کرد و در این مسیر با توجه به تغییر نظم جدید جهانی، محافل دانشگاهی و سیاست خارجی بیش از پیش باید به این موضوع حساسیت و توجه داشته باشند و با یک آینده‌‌پژوهی عالمانه، مسیر آینده سیاست خارجی کشور را به درستی تدوین و ترسیم کنند.

سرلشکر باقری با تأکید بر اینکه تغییرات فراوانی در غرب آسیا در حال شکل‌گیری است، گفت: نظم جهانی در حال تغییر و در جهت تضعیف دشمنان انقلاب اسلامی است و این موضوع نیازمند در دست گرفتن ابتکار عمل و بهره‌گیری مناسب از فرصت‌هاست که بتوانیم سیاست‌های مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران را بهتر از گذشته دنبال و پیش ببریم.

وی توسعه روابط با کشورهای منطقه و همسایه که سیاست درست دولت فعلی نیز می‌باشد را مورد تأکید قرار داد و افزود: به یاری خداوند متعال و فرماندهی فرمانده معظم کل قوا، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران براساس راهبردها و سیاست‌های بومی و هر آنچه که برای دفاع کارآمد و پایدار از کشور ضرورت دارد با تمام توان وظرفیت در برابر هرگونه تهدیدات آماده می‌باشند.

سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: دستگاه سیاست خارجی در معرفی و به اشتراک گذاشتن توان دفاعی و نظامی به کشورهای دوست می‌تواند نقش بزرگ و مهمی را ایفا کند.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح خطاب به سفیران جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف، گفت: معرفی و به اشتراک گذاشتن توان دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی می‌تواند روابط دفاعی کشور را توسعه دهد و موجب تقویت بازدارندگی شود و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل برای توسعه سطح روابط در حوزه‌های مختلف اعم از صادرات عمده تجهیزات دفاعی و نظامی و همچنین ابعاد آموزشی، رزمایش و انتقال عملی تجربه به دست آمده را دارند./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار