تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

تولید 86 هزار و 618 خودرو سایپا در سال جاری

تولید 86 هزار و 618 خودرو سایپا در سال جاری مدیرعامل سایپا با اعلام اینکه از ابتدای سال تا 7 خرداد، 86 هزار و 618 دستگاه خودرو در سایپا تولید شده است، گفت: توافقاتی میان وزارت صمت و بانک مرکزی در مورد تامین ارز خودروسازان و قطعه سازان صورت گرفته، تولید خودرو سیر افزایشی پیدا کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۷۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدعلی تیموری درباره روند تولیدی که گروه خودروسازی سایپا در سال جاری طی کرده است، اظهار داشت: راهبرد گروه خودروسازی سایپا در 16 ماه گذشته، مدیریت نوین در راستای امیدآفرینی و بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری، بوده است و در این میان تمام ارکان گروه سایپا در راستای افزایش تولید و بهره وری حرکت کردند.

بر این اساس از ابتدای سال جاری تا 7 خردادماه، در کنار ارتقاء سطح کیفی محصولات، میزان تولیدات این مجموعه به 86 هزار و 618 دستگاه رسیده این در حالی است که سال گذشته در مدت مشابه 47 هزار و 455 دستگاه خودرو تولید شده بود. بر این اساس در این حوزه رشد 82.5 درصدی کسب شده است.

او با بیان اینکه تولید خودرو در گروه خودروسازی سایپا به جهت تامین ارز و قطعه رو به افزایش است و در ماه های آتی رکوردهای مناسبی ثبت خواهد شد، افزود: بر اساس مذاکراتی که میان وزارت صمت و بانک مرکزی برای تامین ارز خودروسازان و قطعه سازان صورت گرفته است، برنامه تولید 1402 بدون مشکل محقق خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه با همکاری مؤثر و مناسب بانک مرکزی، تأمین ارز بدون هیچ وقفه‌ای ادامه دارد، گفت: افزایش تولید کمی و کیفی خودرو در پاسخ به نیاز متقاضیان است، از همین رو فرایند بهینه سازی تولید و رفع نواقص احتمالی با جدیت دنبال می‌شود و در سال جاری با توجه به شعار مهار تورم و رشد تولید، گروه خودروسازی سایپا از تمام توان خود استفاده می‌کند تا رکوردهای جدیدی در تولید را ثبت کند.

او اذعان داشت: تولیدات گروه خودروسازی سایپا با هدف کمک به تنظیم بازار خودرو، کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار و عمل به تعهدات داده شده در سامانه یکپارچه عرضه خودرو افزایشی است. رشد تولیدی که از ابتدای سال جاری محقق شده، نشان از آن است که زنجیره تامین قطعه، فرآیند تامین ارز و خطوط تولید با شرایط مناسب در حال فعالیت است.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تاکید کرد: از ابتدای سال جاری تا 7 خردادماه، 38 هزار و 704 دستگاه خودرو در خانواده کوییک تولید شده است. این عدد تا 7 خردادماه سال 1401، حدود 23 هزار و 120 دستگاه بوده، بدین جهت در این بخش رشد 67 درصدی حاصل شده است.همچنین در مدت عنوان شده، در تولید خانواده ساینا رشد 127 درصدی ثبت شده است. سال گذشته و در زمان مشابه 9 هزار و 89 دستگاه خودرو از خانواده ساینا تولید شده بود و اکنون این عدد به 20 هزار و 630 دستگاه رسیده است.

او یادآورشد: از ابتدای سال جاری تا 7 خردادماه در تولید شاهین، گروه خودروسازی سایپا به رکورد جدیدی دست یافت به گونه ای که 9 هزار و 233 دستگاه خودروی شاهین تولید شد و این در حالی است که سال گذشته میزان تولید شاهین 4هزار و 24 دستگاه بود. بر این اساس در تولید خودرو شاهین رشد 128 درصدی محقق شده است. از سویی از ابتدای سال گذشته تا 7 خردادماه، 6 هزار و 117 دستگاه سایپا 151 تولید شد و اکنون این عدد به 8هزار و 961 دستگاه رسیده، لذا در همسنجی با سال گذشته رشد 46 درصدی به دست آمده است.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا ادامه داد: رشد 28 درصدی محصولات زامیاد از ابتدای سال جاری تا 7 خردادماه دستاورد دیگر گروه خودروسازی سایپا است. سال گذشته شرکت زامیاد 6 هزار و 837 دستگاه خودرو تولید کرد و اکنون این عدد به 8هزار و 726 دستگاه رسیده است. همچنین در مدت مورد اشاره، شرکت سایپا دیزل رشد 56 درصدی را در تولید محصولات خود ثبت کرده است. از ابتدای سال جاری تا 7 خردادماه، سایپا دیزل 417 دستگاه خودرو تجاری سنگین تولید کرد؛ سال گذشته میزان تولید این مجموعه صنعتی 268 دستگاه بوده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار