افزایش 30 درصدی تحویل خودرو به مشتریان سایپا
معاون بازاریابی گروه سایپا از فاکتور و تحویل شدن ۵۸ هزار خودرو سایپا به مشتریان خبر داد و گفت: اینمیزان تحویل نسبت به سال قبل ۳۰ درصد رشد داشته است.

به گزارش راهبرد معاصر حسین کاظمی طرقی گفت: در سال «مهار تورم و رشد تولید» گروه خودروسازی سایپا با برنامهریزی دقیق موفق شد تولید محصولات خود را نسبت به سال گذشته به صورت چشمگیر افزایش دهد و در راستای پاسخ به درخواستهای خرید متقاضیان اقدام کند.
او افزود: از ابتدای سال جدید تاکنون تعداد ۵۸ هزار دستگاه خودرو مشتریان فاکتور و تحویل شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۳۰ درصد رشد فاکتور و تحویل داشته است.
کاظمی گفت: با ادامه افزایش تولید در گروه خودروسازی سایپا روند رو به رشد تحویل خودرو به مشتریان براساس درخواست خرید ادامه خواهد داشت./باشگاه خبرنگاران جوان