زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

اعتراض مازندرانی‌ها به یک‌طرفه شدن پرتکرار جاده چالوس

اعتراض مازندرانی‌ها به یک‌طرفه شدن پرتکرار جاده چالوس در حالی همواره در تعطیلات، جاده چالوس یکطرفه می‌شود که شهروندان مازندرانی به این رویه گلایه دارند؛ آنها تاکید دارند که اگر در تعطیلات برای رسیدگی به امور ضروری مانند بیماری یا قرار کاری بخواهند به پایتخت بیایند، نمی‌تواند از این جاده استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، در تعطیلات مختلف حرکت سیل جمعیت از تهران به سمت شمال و مازندران باعث یک‌طرفه شدن جاده چالوس می‌شود تا افراد راحت‌تر بتوانند از این جاده برای رسیدن به شمال استفاده کنند.

 

در این حالت مشکل بزرگی در غرب مازندان شکل می‌گیرد؛ در هر تعطیلاتی که جاده تهران به چالوس یک طرفه می شود، اگر یک فرد بومی از چالوس، نوشهر یا تنکابن بخواهد در این زمان برای رسیدگی به امور ضروری زندگی خود مانند بیماری یا قرار کاری به پایتخت بیاید نمی‌تواند از این جاده استفاده کند.

 

زمانیکه جاده یک طرفه می‌شود بدون در نظر گرفتن شرایط مردم بومی این سؤال مطرح می‌شود که آیا مردم غرب مازندان شهروندان درجه چندم به حساب می‌آیند؟ آیا ساکنان برخی استان‌ها درجه یک هستند که این جاده بدون در نظر گرفتن شرایط مردم بومی غرب مازندران به آن ها اختصاص پیدا می‌کند؟

 

در این حالت مردم غرب مازندران حتی برای پیگیری کارهای بسیار مهم خود نمی‌توانند از این جاده استفاده کنند و به مشکلات و امور زندگی خود رسیدگی کنند. در این وضعیت این پرسش مطرح می‌شود که چرا استاندار مازندران نسبت به این موضوع مهم هیچ واکنش روشنی نداشته است؛ آیا این مسولان در این باره وظیفه‌ای ندارد؟

 

یکی از شهروندان مازندرانی به خبرنگار تسنیم در این باره می‌گوید: "هر زمانی که ما می‌خواهیم به تهران بیاییم و از جاده کندوان استفاده کنیم، ممکن است یک سنگی از بالا بر ماشین بی‌افتد و به ماشین آسیب وارد کند. اخیراً به همین دلیل یعنی افتادن سنگ بر روی ماشین در این جاده چند عضو خانواده‌ام کشته شده‌اند. چرا این معضلات رفع نمی‌شوند؟

 

چقدر مردم باید خسارت ببینند تا دستگاههای ذی‌ربط از جمله استانداری به این وظیفه خود رسیدگی کند. چرا برخی از مسئولان صرفاً به دنبال اقدامات نمایشی و تبلیغات انتخاباتی زودهنگام هستند و کاری برای مردم انجام نمی‌دهند؟"

 

البته اخیراً سردار هادیانفر؛ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی اعلام کرد "در تعطیلات پیش‌رو جاده‌های شمالی یک‌طرفه نمی‌شوند" اما باید دید در عمل، این قول اجرایی می‌شود یا مثل تعطیلات قبل برخی شهروندان در استان‌های شمالی از حداقل سهم خود برای استفاده از راه‌های ارتباطی شهرشان محروم می‌شوند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار