خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴ شاخص آلودگی هوا تهران امروز دوشنبه ۱۹ آبان فروش طرح ترافیک به مدت ۴۸ ساعت در پایتخت ممنوع شد کارکنان دارای بیماری زمینه‌ای در۱۰شهرستان تهران می‌توانند دورکاری کنند مدارس و ادارات تهران فردا دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ نحوه امتیازدهی در آیین‌نامه جدید رتبه بندی معلمان تذکر نماینده مجلس در خصوص وضعیت معلمان و آموزش و پرورش + فیلم اطلاعیه فوری تعطیلی مدارس برخی استان‌ها تا آخر هفته؛ آلودگی به مرز هشدار رسید بازداشت عضو شورای شهر دورود به اتهام دریافت رشوه قوه قضاییه اظهارات رسایی را تکذیب کرد؛ دادستان برکنار شده هیچ سمتی در دستگاه قضایی ندارد

بارش‌های سیل آسا در ۱۲ استان

جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه‌ای با اشاره به بارش‌های سیل‌آسا در ۱۲ استان کشور در هفته گذشته و جانباختن ۷ نفر در سیل استان اردبیل اعلام کرد: با توجه به حادثه‌خیزی کشور، توجه به نکات ایمنی لازم و آموزش‌های مرتبط با مخاطرات، می‌تواند به نجات جان هموطنان در انواع حوادث کمک کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  اطلاعیه جمعیت هلال‌احمر در پی بارش‌های سیل ‎آسا در ۱۲ استان کشور، به شرح زیر است:

۱. در هفته گذشته به دلیل وقوع بارش‌های رگباری بهاره در ۱۲ استان کشور و وقوع سیل و آبگرفتگی در برخی مناطق کشور، به ۵۱۹۵ آسیب‌دیده از سیل خدمات امدادی ارائه شد و ۱۱۱ نفر اسکان اضطراری یافتند. در این مدت، بیشترین امدادرسانی در استان اردبیل و به ۵۰۳۰ سیل‌زده ارائه شده است.

۲. در سیل و آبگرفتگی روز‌های اخیر در استان اردبیل، متاسفانه ۷ هم‎وطن جان خود را از دست دادند. در این مدت، ۱۳ تیم عملیاتی متشکل از ۴۰ نجاتگر در قالب ۹ تیم سیلاب، ۳ تیم ارزیاب و یک تیم آنست از معاونت امداد و نجات استان و جمعیت هلال احمر شهرستان‌های گرمی، اردبیل، پارس آباد و مشگین شهر برای امدادرسانی و همچنین جست‌جوی مفقودین در سیل، به محل حادثه اعزام شده بودند.

۳. بر اثر بارش سیل‌آسای هفته گذشته در جاده چالوس که منجر به سیل و آبگرفتگی در این جاده شد، ۲ نفر مفقود شدند که امدادگران و نجاتگران برای یافتن اثری از آن‌ها همچنان در حال جست‌وجو هستند. در این عملیات، ۵ تیم شامل تیم‌های سیلاب، فنی کوهستان، آنست و ... حاضر هستند.

۴. با توجه به حادثه‌خیزی کشور و احتمال وقوع مجدد سیل و آبگرفتگی در مناطق و استان‌های کشور از هموطنان درخواست می‌شود که به نکات امدادی زیر توجه ویژه داشته باشند:

الف- هر لحظه ممکن است که سیل برق‌آسا روی بدهد. در چنین وضعی باید فوراً به نواحی مرتفع پناه برده و منتظر دستور مسئولین شد.

ب- همواره باید به وضع جویبارها، آبگذر‌ها و دره‌ها توجه شود، زیرا سیل برق‌آسا در این محل‌ها به طور ناگهانی و بدون علائم هشدار قبلی جاری می‌شود.

پ-در آبی که جریان دارد نباید حرکت کرد. ۱۵ سانتی‌متر آب در حال حرکت می‌تواند تعادل انسان را بر هم زند. درصورت اجبار به حرکت در آب، باید از جایی حرکت کرد که آب ساکن است. برای اطمینان از حرکت در آب و پی بردن به استحکام مسیر، بهتر است از چوب دستی استفاده شود.

ت- حدود ۱۵ سانتی‌متر آب، با کف اغلب خودرو‌های سواری تماس پیدا کرده و ممکن است موجب از دست رفتن کنترل و واژگون‌شدن آن‌ها شود. حدود ۳۰ سانتی‌متر آب موجب شناورشدن اغلب خودرو‌ها خواهد شد و حدود ۶۰ سانتی‌متر آب می‌تواند انواع خودرو‌ها را با خود ببرد. برای دریافت آموزش‌های بیشتر در خصوص سیل و سایر مخاطرات طبیعی و غیرطبیعی به سایت آموزشی هلال‌احمر به آدرس www.khadem.ir مراجعه کنید.

۹. در هر منطقه از کشور، در صورت نیاز به امداد و نجات در حوادث، در کوتاه‌ترین زمان ممکن امدادگران هلال احمر در کنار شما خواهند بود. شماره تلفن امداد و نجات هلال احمر ۱۱۲ و آماده امداد و نجات افراد حادثه دیده در حوادث است. / بهداشت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار