دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

ترشی بخوریم یا نخوریم؟

یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که به طور مداوم ترشی می‌خورند زودتر پیر می‌شوند. ترشی بدن را لاغر می‌کند اما این لاغری مناسب نیست؛ چرا که عوارضی را به همراه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، رضا ایلخانی، متخصص طب سنتی، در استودیوی شبکه دو سیما در خصوص تغذیه سالم از دیدگاه طب سنتی،گفت: افراد باید از خوردن غذاها با طمع غالب به صورت مستمر خودداری کنند؛ چرا که این مسئله می‌تواند عوارض خاصی را به همراه داشته باشد. یکی از اصول تغذیه آن است که انسان غذاهایی را با طمع غالب استفاده نکنند. به طور کلی استمرار در خوردن غذاها مناسب نیست؛ برای مثال خوردن غذاهای تند برای مدت طولانی منجر به لاغری ناسالم، خشکی بدن و سودایی شدن بدن می‌شود.

 

وی ادامه داد: افرادی که به طور مداوم ترشی می‌خورند در سنین کمتری پیر می‌شوند. ترشی نیز بدن را لاغر می‌کند اما این لاغری نیز مناسب نیست؛ چرا که عوارضی را به همراه دارد. برای مثال افرادی که صبح ناشتا سرکه می‌خورند زخم معده می‌گیرند. ترشی به طور کلی ضدخون است؛ چرا که مزاج سرد و خشک دارد؛ در نتیجه افرادی که مزاج سرد دارند یا به تالاسمی مینور مبتلا هستند باید از خوردن ترشی خودداری کنند.

 

وی افزود: ترشی در سنین بالا ضرر بیشتری دارد و افرادی که سن کمتری دارند به نسبت کمتر تحت تاثیر عوارض منفی ترشیجات قرار می‌گیرند؛ چرا که در سنین بالایی بدن انسان به طور طبیعی مزاج سردتری به خود می‌گیرد.

 

ایلخانی گفت: شوری نیز به شدت سودا ساز است؛ افرادی که زیتون شور یا خیارشور می‌خورند باید بدانند که سودای آنها به شدت افزایش پیدا می‌کند و منجر به لاغری ناسالم می‌شود. از طرف دیگر شیرینی‌جات نیز معده را ضعیف و قوه هاضمه را کم می‌کنند. افراد نباید غذاهایی با طمع غالب میل کنند؛ چراکه هیچ‌کدام برای طولانی مدت تاثیرات مثبت ندارند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار