ورود سامانه بارشی به کشور/ برای این ۴ استان هشدار سیل صادر شد لات فضای مجازی زمین گیر شد / جزییات عملیات پلیس  توزیع مرغ آلوده در بازار صحت دارد؟ زمان دقیق آزمون استخدامی معلولان ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات هشدار بارش‌های رگباری و وزش باد شدید در 25 استان دستگیری عامل ارتباطی شبکه‌های معاند در تهران آخرین وضعیت جاده‌های شمالی/ ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز نامجو برگشت که بماند یا بخواند؟ نتایج امتحانات نهایی اعلام شد؛ آغاز مهلت ۷۲ ساعته اعتراض / آغاز امتحانات شهریور از چهاردهم سرکرده شبکه تراستی دستگیر و روانه زندان شد / جزییات میادین میوه و تره‌بار تهران یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ باز است؟ طلب عجیب داروخانه‌های تهران از بیمه‌ها! داروخانه‌های تهران تعطیل می‌شوند؟ رسیدگی به ۲.۵ میلیارد یورو پرونده تراستی در دادگستری تهران جاده چالوس از ۹ صبح جمعه یکطرفه شد اولویت رئیس جدید سازمان زندان‌ها؛ سازماندهی زندانیان و بازگشت به جامعه

فیلم مشروب‌خوری در زندان برای ۵ سال پیش است؛ با متخلفان برخورد شد

فیلم مشروب‌خوری در زندان برای ۵ سال پیش است؛ با متخلفان برخورد شد اخیراً فیلمی در فضای مجازی وایرال شده که در آن چند نفر زندانی در حال مصرف مشروبات الکلی هستند. این فیلم حدود ۵ سال قبل ضبط شده و با متخلفان برخورد شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 01
کد خبر: ۱۸۷۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  اخیراً فیلمی در فضای مجازی وایرال شده که در آن چند نفر زندانی با خیال راحت و بدون مزاحمت در حال مصرف مشروبات الکلی در یک سالن زندان هستند. انتشار این فیلم که محتوای آن با آنچه باید در زندان ملاک عمل قرار بگیرد تفاوت دارد، موجب شگفتی شد.

 

با این حال پیگیری‌های خبرنگار تسنیم از این حکایت دارد که این فیلم حدود 5 سال پیش در یکی از زندان‌های استان البرز ضبط شده و در آن چند زندانی با سوءاستفاده از شرایط ساعات هواخوری، جرم غیرشرعی و غیرقانونی مصرف مسکرات را انجام دادند.

 

سازمان زندان‌ها همان زمان از موضوع مطلع شده و پس از برخورد مناسب با زندانیان متخلف و معرفی آنها به مراجع ذی‌صلاح، اطلاعاتی از نحوه ورود گوشی موبایل با قابلیت ضبط ویدئو به داخل زندان (استفاده از موبایل شخصی برای زندانیان ممنوع است) و نیز مسکرات و مشروبات الکلی به داخل زندان کسب کرد.

 

در ادامه سازمان زندان‌ها با تنی چند از کارکنان زندان و سربازان وظیفه که برای ورود این کالاهای ممنوعه با زندانیان همکاری کرده بودند، برخورد قانونی و قاطع کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار