درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن فایننشال تایمز: سقف توان آمریکا برای حمله شدید به ایران ۵ روز است افزودن نام چند فرد، نهاد و کشتی به فهرست تحریم‌های ضدایرانی ایالات متحده سناتور آمریکایی: توافق با تهران امکان‌پذیر است هشدار حزب الله لبنان نسبت به هدف قرار دادن نظام جمهوری اسلامی ایران ونس: به‌دنبال راه‌حل دیپلماتیک با ایران هستیم مخالفت آنکارا با هرگونه اقدام علیه حاکمیت ملی ایران پزشکیان: چشم‌انداز خوبی از مذاکرات می‌بینیم / نشست آتی عراقچی در ژنو با هدف مدیریت هوشمندانه روند مذاکرات و تحت هدایت‌های رهبری برگزار خواهد شد نشست وزیر خارجه ترامپ با نمایندگان ارشد کنگره درباره ایران

زلنسکی به ناتو اولتیماتوم داده است

فایننشال تایمز به نقل از چهار مقام ناشناس در ماه آوریل گفت که آمریکا و آلمان مخالف ارائه "روابط عمیق‌تر" به کی‌یف از جمله نقشه راه بالقوه هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 01
کد خبر: ۱۸۷۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ فایننشال تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که زلنسکی، در نشست ناتو در لیتوانی در ماه ژوئیه حاضر نمی‌شود، مگر اینکه این ئتلاف تضمین‌های امنیتی مورد نظرش را به کی‌یف ارائه دهد.

 

 این روزنامه نوشت: ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین برای رهبران ناتو روشن کرده است که بدون ضمانت‌های امنیتی مشخص و نقشه راه برای الحاق، در نشست ویلنیوس شرکت نخواهد کرد.


اوکراین رسماً در سپتامبر ۲۰۲۲ درخواست پیوستن به بلوک نظامی تحت رهبری آمریکا را داد و استدلال کرد که دفاع جمعی که برای اعضا ارائه می‌کند برای امنیت کی‌یف در برابر روسیه ضروری است. ماده ۵ پیمان آتلانتیک شمالی تصریح می‌کند که حمله مسلحانه به یکی از اعضای ناتو «حمله علیه همه آنها تلقی می شود».

 

در حالی که پیشنهاد اوکراین به شدت توسط کشورهای شمال اروپا و بالتیک و همچنین لهستان تایید شده است، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه روز چهارشنبه پیشنهاد کرد که می‌توان به کی‌یف «چیزی بین امنیت ارائه شده به اسرائیل و عضویت کامل» پیشنهاد داد.

 

فایننشال تایمز به نقل از چهار مقام ناشناس در ماه آوریل گفت که آمریکا و آلمان مخالف ارائه "روابط عمیق‌تر" به کی‌یف از جمله نقشه راه بالقوه هستند.

 

دریک هوگان، مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا که مسئول امور اروپا است، گفت: «ما به دنبال راه‌هایی برای حمایت از آرمان‌های یورو-آتلانتیک اوکراین خواهیم بود، اما در حال حاضر نیازهای فوری در اوکراین عملی است و بنابراین باید روی ایجاد قابلیت‌های دفاعی و بازدارندگی اوکراین متمرکز شویم».

 

به نقل از رویترز، اینگریدا سیمونیته، نخست وزیر لیتوانی، که میزبان رویداد ناتو در ۱۱ تا ۱۲ ژوئیه خواهد بود، روز جمعه گفت که "بسیار غم انگیز" خواهد بود اگر کسی بتواند نتیجه نشست ویلنیوس را "پیروزی روسیه" تفسیر کند.

 

او گفت:" مسکو گسترش ناتو به سمت شرق را تهدیدی برای امنیت ملی خود می‌داند و سیاست درهای باز این بلوک را دلیلی برای درگیری نظامی با اوکراین ذکر کرده است.

 

میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه روسیه اخیرا گفت بی طرفی اوکراین یکی از شروط صلح پایدار بین اوکراین و روسیه است./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار