نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان

آمار جهانی کرونا؛ فوت بیش از ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار مبتلا تاکنون

بنابر آمار جهانی «ورلداُمتر» تاکنون مجموع مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ (ناشی از کروناویروس) در دنیا به ۶۸۹ میلیون و ۸۳۰ هزار و ۳۶۹ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۸۸۵ هزار و ۹۳۲ مبتلا نیز تایید شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۱۸۷۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنابر داده‌های جدول جهانی ورداُمتر که از تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی ثبت رسمی آمار کرونایی را آغاز کرده است، آمریکا با تایید بیش از ۱۰۷ میلیون ابتلا و بیش از یک میلیون و ۱۶۰ هزار فوتی به ترتیب رکورد ابتلا و مرگ‌های کرونایی را در کل دنیا دارد.

پس از ایالات متحده، دو کشور هند و فرانسه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب جایگاه دوم و سوم را اشغال کرده‌اند؛ همچنین در فهرست آمار فوتی‌های این بیماری در حال حاضر بعد از آمریکا، برزیل با بیش از ۷۰۰ هزار فوتی و هند با بیش از ۵۰۰ هزار فوتی، بیشترین مرگ و میر کرونایی را به ثبت رسانده‌اند.

در اروپا نیز روسیه با ثبت بیش از ۳۹۰ هزار فوتی، بالاترین آمار مرگ‌های کرونایی در این قاره را تاکنون گزارش کرده است.

همچنین بنابر آمار‌های رسمی، ایران با مجموع هفت میلیون و ۶۱۱ هزار و ۷۶۷ مورد ابتلا و ۱۴۶ هزار و ۲۵۸ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در حال حاضر در رتبه نوزدهم در جدول جهانی کرونا قرار دارد.
کره‌جنوبی رکورددار ابتلا در ۲۴ ساعت گذشته

براساس داده‌های به‌روز شده در جدول جهانی ورلداُمتر، کروناویروس (کووید-۱۹) طی شبانه روز گذشته جان ۱۴۰ بیمار را در کل کشور‌هایی که آمار رسمی ارائه می‌دهند، گرفته و ۳۴ هزار و ۶۷۴ ابتلای جدید نیز در همین بازه زمانی ثبت شده است.

این گزارش همچنین حاکیست، فرانسه با ثبت ۶۲ فوتی، بیشترین تعداد مرگ‌های روزانه کرونایی و همچنین کره جنوبی با ثبت بیش از ۱۹ هزار ابتلای جدید، بالاترین رقم مبتلایان روزانه را در ۲۴ ساعت گذشته گزارش کرده‌اند.

تازه‌ترین آمار کرونا در نقاط مختلف دنیا به تفکیک کشور‌ها و با تقسیم‌بندی‌های قاره‌ای، منطقه‌ای و موضوعی در جدول جهانی «ورلداُمتر» به‌روز رسانی می‌شود.

 سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود. / ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار