غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

استاندار اربیل: برای حاکمیت و مرز‌های جمهوری اسلامی احترام قائلیم

استاندار اربیل با بیان این‌که «ما برای حاکمیت و مرز‌های جمهوری اسلامی احترام قائل هستیم» گفت: اقلیم کردستان هم دارای ساختار خاص خود از جمله نقشه، سرود و پرچم است و جمهوری اسلامی هم برای این موارد احترام قائل است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۱۸۷۶۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  عبدالرحمن خوشناو در گفتگو با یک رسانه کردی درباره حواشی نشست اخیر استانداران هم مرز ایران و اقلیم کردستان عراق در ارومیه توضیح داد: ما گلایه داشتیم در مورد این‌که پرچم اقلیم کردستان بصورت رسمی در همایش وجود نداشت و آن‌ها هم گفتند که هیچ حساسیتی با پرچم اقلیم کردستان ندارند و این مساله را تنها یک اشکال پروتکلی توصیف کردند و حتی آمادگی‌شان را هم برای نصب پرچم اعلام کردند.

وی هم‌چنین افزود: ما هیچگونه حساسیتی نسبت به مشارکت‌مان با لباس و پرچم و نقشه اقلیم روی سینه‌مان احساس نکردیم و خیلی عادی این موضوع پذیرفته شد، اما لازم است اشاره کنم که بعد از همایش این اقدام از سوی تندرو‌ها به عنوان یک رفتار ناشایست قلمداد شد.

وی با اشاره به بازخورد‌های این موضوع در شبکه‌های اجتماعی با این رویکرد که حق حاکمیت جمهوری اسلامی بر خاک خودش پایمال شده است، در عین حال گفت: پرچم، لباس و نقشه اقلیم کردستان در چارچوب قانون اساسی عراق به رسمیت شناخته شده و همه کشور‌ها از جمله جمهوری اسلامی ایران به آن احترام می‌گذارند و این اقدام به هیچ عنوان پایمال کردن حاکمیت و مرز‌های جمهوری اسلامی ایران نیست. این فشار و هجمه‌هایی که به جناب وزیر کشور، استانداران و سایر مسئولان جمهوری اسلامی هست بیشتر بخاطر کم کردن اهمیت این توافقات است و ممکن است که در درون خود جمهوری اسلامی هم کسانی باشند که نخواهند روابط بازرگانی ایران و اقلیم کردستان ارتقا و توسعه یابد که عمدتا از ناحیه تندروهاست.

استاندار اربیل ادامه داد: باز هم تاکید می‌کنم که ما برای حاکمیت و مرز‌های جمهوری اسلامی احترام قائلیم و اقلیم کردستان هم دارای ساختار خاص خود از جمله نقشه، سرود و پرچم است و در جمهوری اسلامی ایران هم برای این موارد احترام قائل هستند. / ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار