پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد

حضور ۲۰ هزار نیروی پلیس در مأموریت سالگرد ارتحال امام (ره)

فرمانده کل انتظامی کشور از حضور بیش از ۲۰ هزار نیروی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در مأموریت سالگرد ارتحال حضرت امام خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 04
کد خبر: ۱۸۷۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور در جلسه هماهنگی قرارگاه روح الله فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به حضور بیش از ۲۰ هزار نیروی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برای مأموریت برگزاری سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) افزود: برای این مأموریت عظیم و به منظور خدمت‌رسانی هرچه مطلوب‌تر به زائران عزیز از ظرفیت رده‌های همجوار مانند شرق و غرب استان تهران و استان البرز برای حفظ امنیت و انتظام عبور و مرور استفاده خواهد شد.

فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: در جاده‌ها و مسیر‌های منتهی به حرم امام خمینی (ره) همکاران ما در پلیس راه، کاروان‌ها را از مبدأ تا مقصد همراهی خواهند کرد و ان شاءالله با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته هم برای زائران در حین سفر و هم در زمان برگزاری شاهد مراسمی با شکوه توأم با امنیت و انتظام خواهیم بود.

سردار رادان در ادامه به مسؤولیت فردی کارکنان در حوزه‌های جغرافیایی و زمانی تأکید کرد و از حاضران در جلسه خواست تا این نکته را در تمامی مأموریت‌ها مورد توجه قرار دهند.

فرمانده کل انتظامی ضمن تأکید بر پشتیبانی مناسب از کارکنان حاضر در مأموریت، از رده‌های مختلف پلیس خواست تا با تمام ظرفیت در راه‌ها در خدمت زائران باشند و به منظور راحتی آن‌ها تمام تلاش خود را انجام دهند.

وی با تأکید ویژه‌ای از فرماندهی انتظامی تهران بزرگ نیز خواست علاوه بر توجه به مأموریت ۱۴ و ۱۵ خرداد با توجه به خلوتی شهر تهران از دیگر حوزه‌ها غافل نشده و با بهره گیری از نیرو‌های رده‌های دیگر از مواردی مثل سرقت و رانندگی خطرناک در اتوبان‌های تهران پیشگیری به عمل آید.

سردار رادان در پایان بر بحث خروج مسافران تأکید کرد و گفت: باید تدابیری اتخاذ شود تا با توجه به عجله‌ای که مسافران پس از پایان مراسم برای رسیدن هر چه سریع‌تر به مقصد دارند، مسیر‌ها باز باشند تا خدای نکرده شاهد تصادف و ترافیک نباشیم.

در این جلسه معاون هماهنگ کننده، رئیس پلیس راهور، فرمانده یگان‌های ویژه و رئیس سازمان اطلاعات فراجا و همچنین فرماندهان انتظامی استان‌های البرز، تهران، شرق و غرب استان تهران و … حضور داشتند که به بیان اقدامات صورت گرفته در حوزه‌های خود پرداختند. / مهر

ارسال نظر