راه حل پزشکیان برای عبور از تهدیدات دشمن/خوابی که برایمان دیده‌اند بیانیه مشترک ایران و 7 کشور دیگر در آژانس اتمی سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه

حضور ۲۰ هزار نیروی پلیس در مأموریت سالگرد ارتحال امام (ره)

فرمانده کل انتظامی کشور از حضور بیش از ۲۰ هزار نیروی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در مأموریت سالگرد ارتحال حضرت امام خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 04
کد خبر: ۱۸۷۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور در جلسه هماهنگی قرارگاه روح الله فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به حضور بیش از ۲۰ هزار نیروی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برای مأموریت برگزاری سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) افزود: برای این مأموریت عظیم و به منظور خدمت‌رسانی هرچه مطلوب‌تر به زائران عزیز از ظرفیت رده‌های همجوار مانند شرق و غرب استان تهران و استان البرز برای حفظ امنیت و انتظام عبور و مرور استفاده خواهد شد.

فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: در جاده‌ها و مسیر‌های منتهی به حرم امام خمینی (ره) همکاران ما در پلیس راه، کاروان‌ها را از مبدأ تا مقصد همراهی خواهند کرد و ان شاءالله با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته هم برای زائران در حین سفر و هم در زمان برگزاری شاهد مراسمی با شکوه توأم با امنیت و انتظام خواهیم بود.

سردار رادان در ادامه به مسؤولیت فردی کارکنان در حوزه‌های جغرافیایی و زمانی تأکید کرد و از حاضران در جلسه خواست تا این نکته را در تمامی مأموریت‌ها مورد توجه قرار دهند.

فرمانده کل انتظامی ضمن تأکید بر پشتیبانی مناسب از کارکنان حاضر در مأموریت، از رده‌های مختلف پلیس خواست تا با تمام ظرفیت در راه‌ها در خدمت زائران باشند و به منظور راحتی آن‌ها تمام تلاش خود را انجام دهند.

وی با تأکید ویژه‌ای از فرماندهی انتظامی تهران بزرگ نیز خواست علاوه بر توجه به مأموریت ۱۴ و ۱۵ خرداد با توجه به خلوتی شهر تهران از دیگر حوزه‌ها غافل نشده و با بهره گیری از نیرو‌های رده‌های دیگر از مواردی مثل سرقت و رانندگی خطرناک در اتوبان‌های تهران پیشگیری به عمل آید.

سردار رادان در پایان بر بحث خروج مسافران تأکید کرد و گفت: باید تدابیری اتخاذ شود تا با توجه به عجله‌ای که مسافران پس از پایان مراسم برای رسیدن هر چه سریع‌تر به مقصد دارند، مسیر‌ها باز باشند تا خدای نکرده شاهد تصادف و ترافیک نباشیم.

در این جلسه معاون هماهنگ کننده، رئیس پلیس راهور، فرمانده یگان‌های ویژه و رئیس سازمان اطلاعات فراجا و همچنین فرماندهان انتظامی استان‌های البرز، تهران، شرق و غرب استان تهران و … حضور داشتند که به بیان اقدامات صورت گرفته در حوزه‌های خود پرداختند. / مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار