صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد تصاویر / صفحه اول روزنامه‌های دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

ورود سامانه بارشی به تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران از نفوذ و فعالیت سامانه بارشی در تهران تا روز جمعه و کاهش نسبی دما تا پنجشنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 05
کد خبر: ۱۸۷۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، با بررسی نقشه‌های هواشناسی و خروجی الگوهای پیش‌یابی عددی وضعیت جوی استان تهران از بعدازظهر امروز تا روز جمعه (۱۵ تا ۱۹ خردادماه) با نفوذ و فعالیت سامانه بارشی، آسمان نیمه ابری تا ابری به ویژه ارتفاعات استان و فیروزکوه، افزایش ابرناکی، رگبار و رعدوبرق، در برخی نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می شود.

 

وزش باد شدید گاهی خیلی شدید، در نقاط مستعد خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا به‌ویژه در مناطق مرکزی، غربی و جنوبی استان مورد انتظار است.

 

از امروز تا روز پنج شنبه روند کاهش نسبی دما و از روز جمعه افزایش تدریجی دما در سطح استان پیش‌بینی می شود.

 

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۱۶ خردادماه) نیمه ابری تا ابری، گاهی بارش پراکنده و وزش باد شدید با احتمال رگبار و رعدوبرق با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و در روز چهارشنبه (۱۷ خردادماه) نیمه ابری تا ابری، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با احتمال گردوخاک با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

 

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه ورامین با بیشینه دمای ۳۸ درجه سانتیگراد، گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده‌ است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده