تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

وحیدی: لایحه‌ای برای حل مشکلات مهاجران در دست تدوین است

وزیر کشور با اشاره به ایجاد سامانه‌ای در ارتباط با رسیدگی به مسائل و مشکلات اتباع خارجی مقیم ایران گفت: برای رسیدگی بهتر به امور عزیزان مهاجر لایحه ای نیز در دست تهیه است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 06
کد خبر: ۱۸۷۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی در مراسم افتتاح کارگاه ساماندهی طرح حکمرانی هوشمند مهاجرین در وزارت کشور گفت: داشتن آمار دقیق اتباع خارجی مقیم ایران و ارائه برخی خدمات لازم و ضروری نظیر سیم کارت تلفن همراه و بازکردن حساب بانکی از ضرورت های اولیه برای ارائه این خدمات است.

 

وی با اشاره برخی مشکلات مالی که به خاطر نبود حساب بانکی برای اتباع خارجی به خصوص مهاجران افغان در کشور ایجاد می شود، تاکید کرد، داشتن این حساب ها می تواند موجب نظم در گردش مالی آنان شود و از بسیاری اختلافات میان آنان جلوگیری کند.

 

وزیر کشور با اشاره به اینکه بسیاری از مهاجران افغان در کشور قوانین و مقررات را در جمهوری اسلامی رعایت می کنند و نگاه جمهوری اسلامی ایران به آنان برخورد کریمانه و توام با احترام است ، تصریح کرد: اما در عین حال با آن گروه از اتباع خارجی که نخواهند طبق مقررات قانونی حاکم بر کشور رفتار نمایند، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

 

وحیدی با اشاره به اینکه با تشکیل سازمان ملی مهاجرت و راه اندازی سامانه مربوط به مهاجران بسیاری از چالش های موجود در این خصوص برطرف می شود، خاطر نشان کرد، وجود چنین سامانه ای موجب می شود آمار دقیقی از مهاجران در کشور داشته باشیم و بتوانیم برنامه ریزی های لازم را برای ارائه خدمات بهتر به عمل آوریم .

 

وی در خصوص ارایه خدمات به اتباع خارجی مقیم ایران تاکید کرد، سازمان ملی مهاجرت نقطه کلیدی برای رسیدگی به مسایل و مشکلات اتباع خارجی مقیم ایران است.

 

وزیر کشور با اشاره به ایجاد سامانه ای در ارتباط با رسیدگی به مسایل و مشکلات اتباع خارجی مقیم ایران خاطر نشان کرد، برای رسیدگی بهتر به امور عزیزان مهاجر لایحه ای نیز در دست تهیه است که در صورت ارائه دیدگاه دست اندرکاران امور مهاجرت، از آن استقبال می کنیم تا پاسخگوی یک سلسله از مشکلات مهاجران در ایران باشد.

 

وحیدی با تاکید بر این که دست اندرکاران امور مهاجران مقیم ایران باید در انجام وظیفه خود مراقبت های لازم را بعمل آورند، تصریح کرد، رفتار با مهاجران باید در چارچوب قانون باشد.

 

عبدالله مبینی رئیس سازمان ملی مهاجرت وزارت کشور نیز در ابتدای این جلسه در سخنان کوتاهی هدف از برگزاری کارگاه دو روزه ساماندهی طرح حکمرانی هوشمند مهاجرین را تشریح کرد.

 

وی خاطر نشان کرد، بحث در ارتباط با مهاجران بسیار متنوع و متکثر است و باید طرح های نوینی در ارتباط با ارائه خدمات به این عزیزان تهیه و اجرا شود.

 

مبینی با اشاره به طراحی و تهیه سامانه ای هوشمند برای رسیدگی بهتر به امور مهاجران مقیم ایران در سازمان مزبور خاطر نشان کرد، در کارگاه مزبور ، به عنوان اولین گام ، مدیران کل استان های سراسر کشور در ارتباط با نحوه استفاده از این سامانه، آموزش های لازم را فرا می گیرند./فارس

ارسال نظر