مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست

وحیدی: لایحه‌ای برای حل مشکلات مهاجران در دست تدوین است

وزیر کشور با اشاره به ایجاد سامانه‌ای در ارتباط با رسیدگی به مسائل و مشکلات اتباع خارجی مقیم ایران گفت: برای رسیدگی بهتر به امور عزیزان مهاجر لایحه ای نیز در دست تهیه است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 06
کد خبر: ۱۸۷۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی در مراسم افتتاح کارگاه ساماندهی طرح حکمرانی هوشمند مهاجرین در وزارت کشور گفت: داشتن آمار دقیق اتباع خارجی مقیم ایران و ارائه برخی خدمات لازم و ضروری نظیر سیم کارت تلفن همراه و بازکردن حساب بانکی از ضرورت های اولیه برای ارائه این خدمات است.

 

وی با اشاره برخی مشکلات مالی که به خاطر نبود حساب بانکی برای اتباع خارجی به خصوص مهاجران افغان در کشور ایجاد می شود، تاکید کرد، داشتن این حساب ها می تواند موجب نظم در گردش مالی آنان شود و از بسیاری اختلافات میان آنان جلوگیری کند.

 

وزیر کشور با اشاره به اینکه بسیاری از مهاجران افغان در کشور قوانین و مقررات را در جمهوری اسلامی رعایت می کنند و نگاه جمهوری اسلامی ایران به آنان برخورد کریمانه و توام با احترام است ، تصریح کرد: اما در عین حال با آن گروه از اتباع خارجی که نخواهند طبق مقررات قانونی حاکم بر کشور رفتار نمایند، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

 

وحیدی با اشاره به اینکه با تشکیل سازمان ملی مهاجرت و راه اندازی سامانه مربوط به مهاجران بسیاری از چالش های موجود در این خصوص برطرف می شود، خاطر نشان کرد، وجود چنین سامانه ای موجب می شود آمار دقیقی از مهاجران در کشور داشته باشیم و بتوانیم برنامه ریزی های لازم را برای ارائه خدمات بهتر به عمل آوریم .

 

وی در خصوص ارایه خدمات به اتباع خارجی مقیم ایران تاکید کرد، سازمان ملی مهاجرت نقطه کلیدی برای رسیدگی به مسایل و مشکلات اتباع خارجی مقیم ایران است.

 

وزیر کشور با اشاره به ایجاد سامانه ای در ارتباط با رسیدگی به مسایل و مشکلات اتباع خارجی مقیم ایران خاطر نشان کرد، برای رسیدگی بهتر به امور عزیزان مهاجر لایحه ای نیز در دست تهیه است که در صورت ارائه دیدگاه دست اندرکاران امور مهاجرت، از آن استقبال می کنیم تا پاسخگوی یک سلسله از مشکلات مهاجران در ایران باشد.

 

وحیدی با تاکید بر این که دست اندرکاران امور مهاجران مقیم ایران باید در انجام وظیفه خود مراقبت های لازم را بعمل آورند، تصریح کرد، رفتار با مهاجران باید در چارچوب قانون باشد.

 

عبدالله مبینی رئیس سازمان ملی مهاجرت وزارت کشور نیز در ابتدای این جلسه در سخنان کوتاهی هدف از برگزاری کارگاه دو روزه ساماندهی طرح حکمرانی هوشمند مهاجرین را تشریح کرد.

 

وی خاطر نشان کرد، بحث در ارتباط با مهاجران بسیار متنوع و متکثر است و باید طرح های نوینی در ارتباط با ارائه خدمات به این عزیزان تهیه و اجرا شود.

 

مبینی با اشاره به طراحی و تهیه سامانه ای هوشمند برای رسیدگی بهتر به امور مهاجران مقیم ایران در سازمان مزبور خاطر نشان کرد، در کارگاه مزبور ، به عنوان اولین گام ، مدیران کل استان های سراسر کشور در ارتباط با نحوه استفاده از این سامانه، آموزش های لازم را فرا می گیرند./فارس

ارسال نظر