فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن

وزیر کشور: مرز خسروی در اربعین امسال شبانه‌روزی خواهد بود

وزیر کشور: مرز خسروی در اربعین امسال شبانه‌روزی خواهد بود وزیر کشور یکی از توافق‌های مهم را شبانه‌روزی شدن مرزهای ایران و عراق بویژه مرز خسروی دانست و گفت: مرز خسروی اربعین سال گذشته شبانه‌روزی نبود، اما امسال با توافق صورت گرفته، این مرز واقع در استان کرمانشاه نیز شبانه‌روزی خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور امروز چهارشنبه در تشریح جزئیات مباحث و مذاکرات سه ساعته با «عبدالامیر الشمری» وزیر کشور عراق، به خبرنگاران گفت: در نشست امروز موضوعات مختلفی شامل مباحث امنیتی، بویژه هماهنگی‌ها و تبادلات در ارتباط با مبارزه مشترک دو کشور علیه تروریسم، مبارزه با قاچاق سلاح و موادمخدر و جرائم سازمان‌یافته، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به علاوه یکی از مهمترین مباحث جدی مذاکرات امروز، موضوع زیارت اربعین بود.

وی درباره مباحث مطرح شده در ارتباط با زیارت اربعین گفت: در این زمینه توافقات خوبی با همتای عراقی داشتیم.

وزیر کشور، توافقات صورت گرفته را با هدف تسهیل سفر زائران اربعین عنوان کرد و گفت: در این نشست بر آمادگی‌های مرزی دو کشور در ایام اربعین تأکید شد.

وحیدی یکی از توافق‌های مهم را شبانه‌روزی شدن مرزهای دو کشور به‌ویژه مرز خسروی دانست و گفت: مرز خسروی سال گذشته شبانه‌روزی نبود، اما امسال با توافق صورت گرفته، این مرز واقع در استان کرمانشاه نیز شبانه‌روزی خواهد بود.

وی از دیگر موضوعات مهمی که در نشست امروز به بحث گذاشته شد را مسأله حمل و نقل زائران در نقاط مرزی و نیز در داخل عراق برشمرد و خاطرنشان کرد: در این زمینه نیز هماهنگی لازم به عمل آمد و توافقاتی صورت گرفت.

وحیدی با اشاره به آمادگی طرف عراقی در خصوص همکاری و هماهنگی‌های لازم برای زیارت اربعین ابراز امیدواری کرد که مراسم اربعین امسال به بهترین شکل، برگزار شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار