سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰ جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی سردار رادان: دستگیری‌های هدفمند لیدر‌های تحریک کننده اعتراضات، در دستور کار پلیس قرار گرفت کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق مجلس تایید شد یک میلیون تومان اعتبار خرید برای ۸۰ میلیون ایرانی؛ طرح حمایتی دولت شروع شد ترامپ: در عملیات ونزوئلا شماری از نیروهای ما زخمی شدند ترامپ روی پروژه امنیتی‌سازی ایران متمرکز شده است مردم دشمن‌شناس ایران پاسخ ترامپ را خواهند داد هدف اصلی جهاد کشاورزی رساندن مستقیم یارانه‌ها به مردم است رهبر انقلاب: با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند سردار قاآنی به شهید حاج قاسم سلیمانی ادای احترام کرد

سردار حاجی‌زاده: برد موشک فتاح افزایش می‌یابد

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران گفت: برد موشک فتاح فعلا ۱۴۰۰ کیلومتر و در آینده برد آن را اضافه می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 06
کد خبر: ۱۸۷۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران صبح امروز در حاشیه رونمایی از موشک‌ هایپرسونیک «فتاح» در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره افزایش برد موشک فتاح اظهار داشت: موشک فتاح یک موشک مانورپذیر هایپرسونیک است که این نشان می‌دهد ایران چهارمین کشوری است که به چنین فناوری دست یافته است؛ این موشک ضد موشک ندارد؛ یعنی هر نقطه‌ای را که اراده کنید، می‌توانید در فاصله هزار و 400 کیلومتری مورد اصابت قرار دهید و هیچ سلاحی هم نمی‌تواند با این موشک مقابله کند؛ علت این امر هم به استفاده از نازل‌های متحرک و مانورپذیر بودن سرجنگی آن باز می‌گردد.

 

سردار حاجی‌زاده افزود: موشک از دو قسمت تشکیل شده است که قسمت ابتدایی آن که سه متر و 60 سامتی‌متر طول دارد و به تنهایی، یک موشک کامل است؛ یعنی هم موتور پیشران، هم کنترل و هم سر جنگی دارد، به قسمت دوم موشک این توانایی داده شده که در منطقه مورد تهدید دشمن و در فاصله چند صد کیلومتری از هدف در جهات مختلف، ارتفاعات مختلف و‌ ترکیبی از این‌ها شروع به انجام مانور می‌کند که در چنین حالتی، مسیر حرکتی آن برای دشمن قابل محاسبه نخواهد بود و این به دلیل استفاده از سامانه‌ها و سیستم‌های کنترل بردار تراست است؛ بر این‌ اساس و به واسطه سرعت بالایی که دارد و تغییر مسیر‌هایی که انجام می‌دهد، چنانچه موشکی هم به سمت آن شلیک شود، این موشک به راحتی از آن عبور می‌کند.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه درخصوص انتخاب برد هزار و 400 کیلومتری برای این موشک هم گفت: این‌ها همه بر اساس اهداف مورد علاقه است. اینکه موشک فتاح را با این برد ساختیم، مفهومش این نیست که موشک با برد دو هزار کیلومتر با این مشخصه را در آینده نخواهیم داشت؛ بلکه فعلاً بردش در همین حد است و در آینده، برد آن را اضافه‌تر هم خواهیم کرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار