هشدار وقوع بارش‌های سیل‌آسا در ۴ استان؛ افزایش دمای کردستان تا ۴۷ درجه پلیس از دستگیری «بلاگر هنجارشکن» در تهران خبر داد هشدار درباره بیماری تب کریمه کنگو در این استان جزئیات طرح شیر مدارس در سال ۱۴۰۵ / توزیع شیر مدارس متوقف می‌شود؟ نامه‌های احساسی سارقان خودرو برای مال‌باختگان/ لطفاً شکایت نکنید! + عکس متهمان  فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد دستگیری ۱۱۷ نفر در مهمانی مختلط شبانه در رامسر؛ ماجرا چیست؟ هشدار پلیس درباره کلاهبرداری با اعتبار خرید دیجی کالا و اسنپ پی جزئیات تعطیلی ادارات فردا یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | کدام استان‌ها تعطیل شدند؟ شایان اویس قرن کیست؟ / دانشمند ایرانی تبار برنده مدال آباکوس ۲۰۲۶ تقویم تحصیلی دیگر تغییر نمی‌کند/ از تعطیلی سراسری مدارس در زمان جنگ دیگر خبری نیست امکان ثبت‌نام سرویس مدارس برای جاماندگان قوه قضائیه: صادق ساعدی نیا اجازه کافه‌داری ندارد فراخوان جذب مدرس آموزش و پرورش ۱۴۰۵ اعلام شد + شرایط و نحوه ثبت‌نام گرما و گرد و خاک برای تهران پیش بینی می‌شود هشدار پلیس درباره افزایش تصادفات فوتی در پایتخت

وزیر آموزش و پرورش: یادگیری زبان در مدارس را ساماندهی می‌کنیم

وزیر آموزش و پرورش: یادگیری زبان در مدارس را ساماندهی می‌کنیم رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش: به عنوان یک تحصیل کرده، کسی که خیلی از مدارج و رتبه‌های دانشگاهی را طی کرده است و در بیش از ۲۰ کشور تدریس کرده، باید بگویم مجلس ما بسیار عمیق است. این باعث افتخار برای من بود که آموزش و پرورش مسئله ذهن همه نمایندگان است، ان‌شاالله نمایندگان این مسئله را در زمین هم اجرایی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 06
کد خبر: ۱۸۷۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضامراد صحرایی، درباره برگزاری جلسه رأی اعتمادش در مجلس شورای اسلامی گفت: در فرآیند رای اعتماد بنده در مجلس ۲ نکته حائز اهمیت بود؛ مجلس ابتدا از من گلایه کرد که چرا پیش از معرفی به مجلس نمی‌آمدم؟ بنده هم عرض کردم هر کاری طبق آدابش است، زمانی که سرپرست هستم باید وزارتخانه را اداره کنم و زمانی که گزینه وزارت‌خانه شدم، باید برای کسب رای اعتماد به مجلس بیایم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: نکته دوم این است که به عنوان یک تحصیل کرده، کسی که خیلی از مدارج و رتبه‌های دانشگاهی را طی کرده است و در بیش از ۲۰ کشور تدریس کرده، باید بگویم مجلس ما بسیار عمیق است. این باعث افتخار برای من بود که آموزش و پرورش مسئله ذهن همه نمایندگان است، ان‌شاالله نمایندگان این مسئله را در زمین هم اجرایی کنند.

وی درباره این‌که چه برنامه‌ای برای آموزش زبان در مدارس دارد، عنوان کرد: طرح جدیدی در شورای آموزش و پرورش در حال بررسی است. موضوع آموزش زبان باید متناسب با ماموریت و هدف متحول شود. یک مصوبه درباره زبان‌های دیگر داریم که شورای عالی آموزش تصویب کرده و موضوع دیگری که در دست بررسی است اساساً اصلاح این رویه است.

صحرایی درباره این‌که همیشه این گلایه وجود دارد که در مدارس آموزش زبان داده می‌شود و دست آخر داش‌آموزان چیزی یاد نمی‌گیرند، گفت: بله این هست، برای الان هم نیست و فقط برای ایران هم نیست. وقتی به روسیه رفته بودم از آن‌ها پرسیدم وضعیت آموزش زبان در مدارس شما چگونه است؟ گفتند همه در موسسه زبان یاد می‌گیرند. به کشور دیگری هم رفته بودم وضع همین‌گونه بود. یک طرح پیشنهادی و کاملاً متفاوت و خلاقانه داریم که شورای عالی آموزش و پرورش در حال بررسی آن است که موضوع یادگیری زبان را از بیخ ساماندهی می‌کند. / ایلنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار