ظرفیت مدارس کشور در اختیار دانش‌آموزان افغان/ آمارها رو به افزایش است اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات

وزیر آموزش و پرورش: یادگیری زبان در مدارس را ساماندهی می‌کنیم

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش: به عنوان یک تحصیل کرده، کسی که خیلی از مدارج و رتبه‌های دانشگاهی را طی کرده است و در بیش از ۲۰ کشور تدریس کرده، باید بگویم مجلس ما بسیار عمیق است. این باعث افتخار برای من بود که آموزش و پرورش مسئله ذهن همه نمایندگان است، ان‌شاالله نمایندگان این مسئله را در زمین هم اجرایی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 06
کد خبر: ۱۸۷۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضامراد صحرایی، درباره برگزاری جلسه رأی اعتمادش در مجلس شورای اسلامی گفت: در فرآیند رای اعتماد بنده در مجلس ۲ نکته حائز اهمیت بود؛ مجلس ابتدا از من گلایه کرد که چرا پیش از معرفی به مجلس نمی‌آمدم؟ بنده هم عرض کردم هر کاری طبق آدابش است، زمانی که سرپرست هستم باید وزارتخانه را اداره کنم و زمانی که گزینه وزارت‌خانه شدم، باید برای کسب رای اعتماد به مجلس بیایم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: نکته دوم این است که به عنوان یک تحصیل کرده، کسی که خیلی از مدارج و رتبه‌های دانشگاهی را طی کرده است و در بیش از ۲۰ کشور تدریس کرده، باید بگویم مجلس ما بسیار عمیق است. این باعث افتخار برای من بود که آموزش و پرورش مسئله ذهن همه نمایندگان است، ان‌شاالله نمایندگان این مسئله را در زمین هم اجرایی کنند.

وی درباره این‌که چه برنامه‌ای برای آموزش زبان در مدارس دارد، عنوان کرد: طرح جدیدی در شورای آموزش و پرورش در حال بررسی است. موضوع آموزش زبان باید متناسب با ماموریت و هدف متحول شود. یک مصوبه درباره زبان‌های دیگر داریم که شورای عالی آموزش تصویب کرده و موضوع دیگری که در دست بررسی است اساساً اصلاح این رویه است.

صحرایی درباره این‌که همیشه این گلایه وجود دارد که در مدارس آموزش زبان داده می‌شود و دست آخر داش‌آموزان چیزی یاد نمی‌گیرند، گفت: بله این هست، برای الان هم نیست و فقط برای ایران هم نیست. وقتی به روسیه رفته بودم از آن‌ها پرسیدم وضعیت آموزش زبان در مدارس شما چگونه است؟ گفتند همه در موسسه زبان یاد می‌گیرند. به کشور دیگری هم رفته بودم وضع همین‌گونه بود. یک طرح پیشنهادی و کاملاً متفاوت و خلاقانه داریم که شورای عالی آموزش و پرورش در حال بررسی آن است که موضوع یادگیری زبان را از بیخ ساماندهی می‌کند. / ایلنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار