مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود

وزیر آموزش و پرورش: یادگیری زبان در مدارس را ساماندهی می‌کنیم

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش: به عنوان یک تحصیل کرده، کسی که خیلی از مدارج و رتبه‌های دانشگاهی را طی کرده است و در بیش از ۲۰ کشور تدریس کرده، باید بگویم مجلس ما بسیار عمیق است. این باعث افتخار برای من بود که آموزش و پرورش مسئله ذهن همه نمایندگان است، ان‌شاالله نمایندگان این مسئله را در زمین هم اجرایی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 06
کد خبر: ۱۸۷۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضامراد صحرایی، درباره برگزاری جلسه رأی اعتمادش در مجلس شورای اسلامی گفت: در فرآیند رای اعتماد بنده در مجلس ۲ نکته حائز اهمیت بود؛ مجلس ابتدا از من گلایه کرد که چرا پیش از معرفی به مجلس نمی‌آمدم؟ بنده هم عرض کردم هر کاری طبق آدابش است، زمانی که سرپرست هستم باید وزارتخانه را اداره کنم و زمانی که گزینه وزارت‌خانه شدم، باید برای کسب رای اعتماد به مجلس بیایم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: نکته دوم این است که به عنوان یک تحصیل کرده، کسی که خیلی از مدارج و رتبه‌های دانشگاهی را طی کرده است و در بیش از ۲۰ کشور تدریس کرده، باید بگویم مجلس ما بسیار عمیق است. این باعث افتخار برای من بود که آموزش و پرورش مسئله ذهن همه نمایندگان است، ان‌شاالله نمایندگان این مسئله را در زمین هم اجرایی کنند.

وی درباره این‌که چه برنامه‌ای برای آموزش زبان در مدارس دارد، عنوان کرد: طرح جدیدی در شورای آموزش و پرورش در حال بررسی است. موضوع آموزش زبان باید متناسب با ماموریت و هدف متحول شود. یک مصوبه درباره زبان‌های دیگر داریم که شورای عالی آموزش تصویب کرده و موضوع دیگری که در دست بررسی است اساساً اصلاح این رویه است.

صحرایی درباره این‌که همیشه این گلایه وجود دارد که در مدارس آموزش زبان داده می‌شود و دست آخر داش‌آموزان چیزی یاد نمی‌گیرند، گفت: بله این هست، برای الان هم نیست و فقط برای ایران هم نیست. وقتی به روسیه رفته بودم از آن‌ها پرسیدم وضعیت آموزش زبان در مدارس شما چگونه است؟ گفتند همه در موسسه زبان یاد می‌گیرند. به کشور دیگری هم رفته بودم وضع همین‌گونه بود. یک طرح پیشنهادی و کاملاً متفاوت و خلاقانه داریم که شورای عالی آموزش و پرورش در حال بررسی آن است که موضوع یادگیری زبان را از بیخ ساماندهی می‌کند. / ایلنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار