سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

گشت‌زنی جنگنده‌ها و ناوهای چین در اطراف تایوان

گشت‌زنی جنگنده‌ها و ناوهای چین در اطراف تایوان وزارت دفاع تایوان گفته است که در ۲۴ ساعت گذشته، هفت هواپیمای نظامی و پنج کشتی جنگی چین در اطراف تایوان گشت‌زنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های تایوان گزارش کردند که وزارت دفاع ملی تایوان (MND) در بازه زمانی ۰۶:۰۰ صبح روز گذشته (سه‌شنبه ۶ ژوئن ۱۶ خرداد ماه) و ۰۶:۰۰ صبح امروز (چهارشنبه هفتم ژوئن، ۱۷ خردادماه) به وقت محلی، هفت هواپیمای نظامی و پنج ناو چین را در اطراف تایوان رهگیری کردند.

 

با گذشت پنج روز از انتشار خبری درباره ورود ۲۱ فروند هواپیما و ۱۱ فروند کشتی جنگی ارتش چین به اطراف تایوان، بار دیگر وزارت دفاع تایوان اعلام کرد که جنگنده‌ها و ناوهای چین وارد محدوده این جزیره شده‌اند.

 

وبگاه «تایوان نیوز» در این خصوص گزارش کرد، وزارت دفاع تایوان امروز اعلام کرد که مقام‌ها دفاعی این جزیره در واکنش به ورود جنگنده‌ها و کشتی‌های جنگی ارتش چین به محدوده این جزیره، هواپیماها و کشتی‌های جنگی را به منطقه فرستاندند و از موشک‌های زمینی برای نظارت بر فعالیت‌های ارتش آزادیبخش خلق چین استفاده کردند.

 

بر اساس این گزارش، هیچ‌یک از هواپیماهای نظامی چین از خط میانی تنگه تایوان عبور نکردند و در این بازه 24 ساعته، وارد منطقه شناسایی پدافند هوایی تایوان نشدند.

 

ورود هواپیماها و کشتی‌های نظامی چین به تایوان در شرایطی صورت گرفته است که مقام‌های پکن بارها در خصوص تحرکات کشورهای خارجی در تنگه تایوان و همکاری آن‌ها با این جزیره که با هدف تحریک تایوان به جدایی‌طلبی صورت می‌گیرد، هشدار داده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، تاکنون در ماه جاری، پکن، 59 هواپیمای نظامی و 29 کشتی جنگی را به اطراف تایوان فرستاده است.

 

رسانه‌های تایوان روز گذشته گزارش کردند که مقام‌های تایوانی و آمریکایی در صدد هستند علی‌رغم مخالفت‌های پکن، ماه آینده در کالیفرنیا نشستی را درباره بحث برای تنگه تایوان و فروش تسلیحات واشنگتن به جزیره تایوان برگزار کنند.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار