رزمناو چین سد راه ناو آمریکایی شد-راهبرد معاصر

رزمناو چین سد راه ناو آمریکایی شد

رسانه‌ها از رصد دقیق ناو‌های آمریکا توسط ناو‌های چین و نزدیک شدن یکی از آن‌ها به رزمناو آمریکا خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۱۸۷۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دنبال تردد غیرمعمول رزمناو‌های آمریکا و کانادا در تنگه تایوان، یک کشتی جنگی چین در فاصله ۱۵۰ یاردی با ناوشکن آمریکایی «یواس‌اس چانگ هون» قرار گرفت.

وبگاه کانادایی «گلوبال نیوز» امروز شنبه نوشت یک کشتی نیروی دریایی چین با سرعت بالا مقابل ناو چانگ هون آمریکا قرار گرفت و به دنبال این حادثه ناو آمریکایی جهت خود را تغییر داد. فرمانده کشتی کانادا در این منطقه مدعی شد که رزمناو چینی کاری «غیرحرفه‌ای» انجام داد.

نیروی دریایی آمریکا و کانادا اعلام کردند که کشتی‌های جنگی این دو کشور روز شنبه در یک ماموریت مشترک از آبراه حساسی که تایوان را از چین جدا می‌کند، عبور کردند. نیروی دریایی آمریکا اعلام کرده که این ماموریت نشان دهنده تعهد ایالات متحده به متحدان و شرکای منطقه‌ای است.

کشتی‌های چانگ هون و مونترال نزدیک به یک هفته است در دریای چین جنوبی تردد می‌کنند. نیروی دریایی کانادا اعلام کرده چینی‌ها به کشتی‌های کانادایی و آمریکایی از طریق رادیو تذکر دادند در حال ورود به قلمروی آبی چین هستند.

سخنگوی ارتش چین به تازگی با هشدار به ارتش آمریکا گفت مراقب تحرکات هوایی و دریایی خود در منطقه باشد.

در ادامه واکنش‌ها به ادعای آمریکا در زمینه پرواز ناامن یک فروند جنگنده چین مقابل یک هواپیمای تجسی آمریکا، سخنگوی ارتش چین گفت ارتش آمریکا باید مراقب تحرکات نیرو‌های دریایی و هوایی خود در منطقه باشد. ارتش چین اعلام کرده یک هواپیمای جاسوسی آمریکا در ۲۶ ماه مه (پنج خرداد) عمدا به منطقه آموزشی این کشور وارد شد و به طور جدی صلح و ثبات منطقه را تضعیف کرد.

سخنگوی فرماندهی چین گفت در جریان تمرینات معمول در دریای چین جنوبی یک هواپیمای شناسایی «آر سی -۱۲۵» ارتش ایالات متحده به عمد وارد منطقه آموزشی چین شد. این سخنگوی نظامی گفت: «به صراحت از آمریکا می‌خواهیم مراقب تحرکات نیرو‌های دریایی و هوایی خود در خط مقدم باشد، قوانین بین‌المللی و توافق‌های مربوطه را کاملا رعایت و از حوادث دریایی و هوایی جلوگیری کند».

پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) سه شنبه گذشته از رویارویی یک فروند جنگنده چین با یکی از هواپیما‌های ایالات متحده بر فراز دریای چین جنوبی خبر داد. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده