واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

بازتاب اقتدار موشکی ایران در رسانه آمریکایی

وبگاه آمریکایی Missile Threat در گزارشی در پی رونمایی مقتدرانه ایران از موشک هایپرسونیک فتاح، اقدام به قیاس قدرت موشکی ایران و رژیم صهیونیستی کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وبگاه آمریکایی Missile Threat (تهدید موشکی) در گزارشی در ارتباط با آزمایش موشک هایپرسونیک فتاح، نوشت: چند روز پیش ایران موشکی جدید را به نام فتاح آزمایش کرد که قادر است با سرعت فوق‌العاده بالایی به سوی اهداف حرکت کند، به صورتی که سامانه‌های دفاع موشکی کلاسیک توانایی رهگیری آن را ندارند.

در این گزارش آمده است که موشک فتاح قادر است ۱۴ برابر سرعت صوت یعنی با سرعت ۱۲۳۵ کیلومتر در ساعت به سوی اهدافش پرتاب شود.

در ادامه این گزارش به این مساله اشاره شده که ایران با داشتن ذخایر موشکی قوی کوتاه‌برد، میان‌برد و دوربرد از جمله موشک‌های بالستیک در بین قدرت‌های برتر موشکی دنیا قرار دارد.

این وبگاه آمریکایی در ادامه به توانمندی موشکی ایران بر اساس گزارش‌هایی که تا سال ۲۰۲۱ در دسترس قرار گرفته، اشاره کرده و موشک‌هایی نظیر عماد، قادر یک، فاتح ۱۱۰، فاتح ۳۱۳، خرمشهر، قیام یک، رعد، سفیر، سجیل، شهاب یک، دو و سه، سیمرغ، سومار، تندر و ذوالفقار را بر مبنای برد مفید و نوع آن‌ها تشریح کرده است.

وبگاه آمریکایی Missile Threat در ادامه به موشک‌های تولید رژیم صهیونیستی از جمله دلیله، گیبرائیل، اریحا یک، دو و سه، لورا، پاپای، اکسترا، هارپون و ساعر ۶ اشاره کرده است.

البته بر اساس همین فهرستی که از سوی همین وبگاه آمریکایی منتشر شده، موشک‌های رژیم صهیونیستی حداقل از لحاظ تنوع قابل قیاس با موشک‌های ایرانی نیستند. / مهر

ارسال نظر