سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

آخرین وضعیت بورس در ساعات پایانی معاملات امروز ۱۷ خرداد ۱۴۰۲

شاخص کل بازار سهام، آخرین روز کاری هفته را کم جان و بی رمق دنبال کرد و در نهایت با ریزشی ۱۱۰۰ واحدی به کار خود پایان داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  بازار سهام آخرین روز کاری هفته را کم جان و بی رمق آغاز کرد و از اواسط بازار به واسطه انتشار گزارش یکی از سهام گروه بانکی با فشار عرضه روبرو شد و در نهایت در محدوده ی منفی به کار خود پایان داد.

 

بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 1100 واحدی به 2 میلیون و 288 هزار واحد رسید و همچنان در فتح قله ی 2 میلیون 300 هزار واحدی ناکام ماند، همچنین شاخص کل هم‌وزن نیز رشدی ناچیز را تجربه کرد و در ارتفاع 776 هزار واحد ماند.

 

گفتنی است سه نماد «شستا»، «شپنا» و «شبندر» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «بپاس»، «وسپهر» و «صبا» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «پی پاد»، «خگستر» و «شستا» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «عالیس»، «زفجر» و «دی» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

 

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 17 خرداد ماه 1402، مبلغ 8 هزار میلیارد تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 330 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

 

در بازار امروز 149 نماد در محدوده مثبت و 231 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 184 نماد در محدوده مثبت و 197 نماد در محدوده منفی معامله شدند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار