دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

حماس: رژیم صهیونیستی نمی‌تواند امنیت خود را تامین کند

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از طریق هماهنگی‌های امنیتی با رام‌الله و عادی سازی روابط با عده‌ای اندک نمی‌تواند امنیت و موجودیت خود را حفظ کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 10
کد خبر: ۱۸۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که اشغالگران رژیم صهیونیستی در تضمین امنیت خود از طریق هماهنگی‌های امنیتی با تشکیلات خودگردان دچار توهم شده‌اند و مقاومت قهرمان فلسطین تمام این تمام موهومات را از بین خواهد برد.

 

حازم قاسم سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد که تل‌آویو بعد از عملیات بیت فجار بار دیگر باید مجموعه سوالات متعددی در خصوص تهدیدهای موجودیتی خود پاسخ دهند و امکان استمرار و بقای خود به عنوان یک رژیم اشغالگر در اراضی فلسطین را بررسی کند.

 

در این بیانیه مطبوعاتی تاکید شده رژیم صهیونیستی این توهم را دارد که به رسمیت شناختن آن توسط برخی رژیم‌ و تلاش تعداد اندکی برای عادی سازی روابط با اسرائیل می‌تواند تضمینی برای موجودیت رژیم اشغالگر آن باشد. آنها همچنین دچار این توهم هستند که از طریق هماهنگی‌های امنیتی می‌توانند به امنیت دست پیدا کنند، اما تمامی این اقدامات با اقدام قهرمانانه مقاومت در کرانه باختری از بین رفته است.

 

وی در پایان تأکید کرد مقاومت قهرمان در کرانه باختری نه ‌تنها قادر است جلوی الحاق کرانه باختری به رژیم‌ صهیونیستی را بگیرد، بلکه خود را به اخراج اشغالگران نزدیک می‌کند.

 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، پنجشنبه از کشف جسد یک نظامی این رژیم در جنوب کرانه باختری خبر داد. این جسد در منطقه «گوش عتصیون» در اطراف شهر الخلیل پیدا شد.

 

از سوی دیگر روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحرونوت با انتشار نتایج یک نظرسنجی انجام شده در فلسطین اشغالی نشان داد که 55 درصد از صهیونیست ها از جنگ داخلی می‌ترسند، در حالی که تنها 42 درصد از آنها از جنگ خارجی وحشت دارند.

 

به نوشته این روزنامه، نظرسنجی یاد شده توسط سازمان الجسر و به دنبال شدت یافتن رقابت های انتخابات پارلمانی در میان سران اسرائیلی انجام شده که اختلافات و چند دستگی ها را در میان صهیونیست ها آشکار کرده است.

 

این در حالی است که انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی قرار است در 17 سپتامبر (26 شهریور) برگزار شود و گزارش های حاکی از وجود شکاف های داخلی میان سران این رژیم است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار