جدیدترین جزییات از فوق العاده ویژه فرهنگیان در نیمه دوم ۱۴۰۵ تاریخ دقیق مرحله دوم رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۵ + جزییات بارش‌های سیل‌آسای شمال ایران ال‌نینو بود یا تورنادو؟ جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده

پویش «پنج‌شنبه‌های بدون زباله» در تهران چیست؟

پویش «پنج‌شنبه‌های بدون زباله» در تهران چیست؟ مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از جمع‌آوری نزدیک به ۱۷۵ تن پلاستیک از حوضه آبریز تهران در پایین‌دست سد لتیان در پویش‌ پنج‌شنبه‌های بدون زباله خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 10
کد خبر: ۱۸۸۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا مزینانی،‌ مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در برنامه سلام تهران شبکه پنج سیما از عملکرد و برنامه‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست سخن گفت.

 

وی گفت: از ابتدای امسال ما وظایف و کارهای خود را در دو بخش دسته‌بندی کردیم، بخش اول را به جلوگیری از آلودگی آب و خاک اختصاص دادیم و در این زمینه پویش‌های متفاوتی را تدارک دیدیم، از جمله این پویش‌ها می‌توان به پنج‌شنبه‌های بدون زباله اشاره کرد.

 

مزینانی افزود: خوشبختانه در زمینه حفاظت از محیط‌زیست، امسال با استقبال خوبی از سمت مردم مواجه شدیم. همین استقبال باعث رقم‌ خورد اتفاقات تأثیرگذاری شد که از جمله آن‌ها می‌توان به جمع‌آوری نزدیک به ۱۷۵ تن پلاستیک از حوضه آبریز تهران در پایین‌دست سد لتیان اشاره کرد.

 

مزینانی اظهار کرد: از آنجایی که ماندگاری پلاستیک در طبیعت امری غیرقابل اجتناب است، ما ناگزیریم که تمهیداتی در این زمینه بیاندیشیم و به فکر راه‌هایی برای حفظ محیط‌زیست باشیم. لذا این موضوع در میان محورهای اصلی شهرداری قرار گرفته است.

 

وی اضافه کرد: خواهش ما از مردم این است که با رعایت کردن نکات کوچکی در زندگی روزمره خود، ما را در مسیر حفظ محیط‌زیست یاری نمایند، برای مثال جایگزین کردن کیسه پارچه‌ای با نایلون‌های پلاستیکی، می‌تواند قدم خوبی برای شروع جا انداختن عادت‌های صحیح محیط‌زیستی باشد.

 

مزینانی اظهار داشت: در سال‌های گذشته، مشکل آلودگی هوا همیشه در نیمه دوم سال اتفاق می‌افتاد. لذا ما بخش دوم کارهای خود را به رسیدگی به موضوعاتی برای رسیدن به هوایی پاک اختصاص داده‌ایم. امیدواریم با اقدامات صورت گرفته در این زمینه، با آمادگی بیشتری به استقبال نیمه دوم برویم.

 

مزینانی در آخر در مورد ایجاد رضایت شغلی برای محیط‌بانان گفت: در کل کشور حدود ۳ هزار محیط‌بان و ۶۰۹ پاسگاه محیط‌بانی داریم. ما همواره در تلاش هستیم تا شرایط را برای محیط‌بانان به گونه ایده‌آلی مهیا کنیم که این عزیزان از سطح حقوق بالایی برخوردار باشند. اما نکته حائز اهمیت این است که محیط‌بانی شغلی بسیار چالش‌برانگیز است که افراد باید با علاقه قلبی به سمت آن بروند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار