عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران با توافق مهار نمی‌شود

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفته که در تماس اخیر با وزیر خارجه آمریکا گفته که توافق با ایران موجب مهار برنامه هسته‌ای این کشور نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۷۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که پنجشنبه هفته گذشته (هشتم ژوئن 18 خرداد ماه) در خصوص طیفی از موضوعات از جمله برنامه هسته‌ای ایران با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا گفت‌وگوی تلفنی کردند، به بخشی از صحبت‌های خود با بلینکن اشاره کرد.

 

بنا بر گزارش پایگاه خبری «عرب نیوز»، نتانیاهو که از هر فرصتی برای تبلیغ علیه برنامه هسته‌ای ایران استفاده می‌کند، گفت: «من به بلینکن گفتم که بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران، کمکی به مهار این برنامه نمی‌کند».

 

نتانیاهو در حالی بار دیگر تلاش کرده که در مسیر احیای برجام مانع‌تراشی کند که اخیراً گزارش‌های مختلفی توسط رسانه‌های عبری مبنی بر ازسرگیری مذاکرات آمریکا و کشورهای اروپایی با جمهوری اسلامی بر سر فعالیت‌های هسته‌ای این کشور منتشر شده است و کابینه نتانیاهو هم بارها مخالفت خود را با این مذاکرات ادعایی اعلام کرد.

 

طبق گزارش عرب نیوز، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین گفت: «من به بلینکن اطمینان دادم که اسرائیل هر اقدام لازم را برای محافظت از امنیت خود در مواجهه با ایران انجام خواهد دارد».

 

رسانه‌های عبری روز جمعه هفته گذشته (19 خرداد ماه)، گزارش کردند که روز پنجشنبه هفته گذشته بنیامین نتانیاهو با آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا گفت‌وگوی تلفنی داشته و درباره چند موضوع مهم از جمله برنامه هسته‌ای ایران صحبت کرده‌اند.

 

وزیر خارجه آمریکا اخیراً در مصاحبه‌ای با روزنامه «الشرق‌الاوسط» در پاسخ به این سوال که آیا برای احیای مذاکرات در خصوص برجام تلاش می‌کند یا خیر گفت: «از روز اول ما تلاش کردیم تعیین کنیم که آیا بازگشت به پایبندی دوجانبه به برجام امکان‌پذیر است یا نه و تلاش‌های قابل توجهی در این مسیر انجام دادیم، همان‌طور که شرکای اروپایی و روسی و چینی چنین کردند».

 

بلینکن که طی روزهای گذشته سفرش به اراضی اشغالی را لغو و به جای آن، راهی عربستان سعودی شده بود در ادامه گفت‌وگو با با الشرق‌الاوسط اذعان کرده بود که دولت آمریکا کماکان دیپلماسی را بهترین روش در قبال ایران می‌داند. او گفت: «بنابراین ما گزینه دیپلماسی را باز نگه می‌داریم و این بهترین مسیر است».//فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده