وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

هشدار سازمان ملل درباره کمبود مواد غذایی در افغانستان

اداره خواروبار و کشاورزی سازمان ملل و برنامه جهانی غذا هشدار دادند افغانستان طی شش ماه آینده با بیشترین کمبود مواد غذایی روبرو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ اداره خواروبار و کشاورزی سازمان ملل و برنامه جهانی غذا هشدار دادند احتمالا از ماه ژوئن تا نوامبر سال جاری میلادی کمبود مواد غذایی در ۲۲ کشور از جمله افغانستان بیشتر از گذشته احساس می‌شود.

بر اساس این گزارش که در سایت بانک جهانی منتشر شده است، افغانستان، نیجریه، سومالی، سودان جنوبی و یمن از ماه ژوئن تا نوامبر سال ۲۰۲۳ میلادی همچنان به عنوان یک نگرانی بزرگ باقی هستند.

گزارش می‌افزاید در نیمه ماه می‌سال جاری میلادی در نتیجه کاهش آب، آب شدن زودهنگام برف در کوه‌ها و رطوبت کمتر از حد متوسط در خاک٬ سبب خشکی قابل توجه خوشه‌های گندم در مناطق شمالی، غربی و مرکزی افغانستان شده است.

در همین حال بسیاری از خانواده‌های فقیر در افغانستان از نداشتن مواد خوراکی و سطح اقتصاد پایین شکایت دارند.

«وحیدالله امانی» سخنگوی برنامه جهانی غذا پیش از این به رسانه‌ها گفته بود در حال حاضر بیش از ۱۵ میلیون نفر در افغانستان با کمبود مواد غذایی روبرو هستند.

سازمان ملل نیز پیش‌تر اعلام کرده بود در سال جاری میلادی نزدیک به ۲۹ میلیون شهروند افغانستان به کمک‌های بشردوستانه نیاز خواهند داشت. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار