مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

کشف ۸۵ هزار لیتر سوخت قاچاق با حواله‌های جعلی و ترانزیتی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی سیستان و بلوچستان از اجرای تدابیر ویژه فرماندهی انتظامی استان در راستای مبارزه بی‌امان با قاچاقچیان سازمان یافته سوخت در سطح استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ حسین علیزاده مقدم از اجرای تدابیر ویژه فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان در راستای مبارزه بی‌امان با قاچاقچیان سازمان یافته سوخت در سطح استان خبر داد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان سیستان و بلوچستان افزود: در ابتدای این طرح ۳ دستگاه تانکر نفتکش در قالب حواله‌های جعلی و ترانزیتی توقیف شدند و مقدار ۸۵ هزار لیتر فرآورده‌های نفتی از آن‌ها کشف شد که ارزش ریالی آن ۳۲ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی تصریح کرد: طرح مبارزه بی‌امان با قاچاقچیان سازمان یافته سوخت قاچاق در سطح استان سیستان و بلوچستان کماکان ادامه دارد.

جانشین فرماندهی انتظامی زاهدان نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم از کشف ۲۵۷ قلم انواع دارو و لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق و دستگیری فرد متخلف توسط ماموران انتظامی کلانتری ۱۷ خبر داد.

سرهنگ خدارحم فروغی گفت: مبارزه و مقابله با قاچاق کالا و هرگونه فعالیت غیر مجاز از اولویت ماموریت‌های پلیس است که این مهم نیز در این فرماندهی به صورت ویژه پیگیری می‌شود.

وی گفت: با انجام اقدامات تخصصی پلیسی مشخص شد فردی در حال انتقال و جابه‌جایی مقادیری دارو و لوازم بهداشتی قاچاق به یکی از استان‌های کشور در محل ترمینال مسافربری زاهدان است.

جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان زاهدان افزود: با حضور پلیس تعداد ۲۵۷ قلم انواع دارو و لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق به ارزش بالغ بر ۵۰۰ میلیون ریال از متهم کشف شد. / تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار