گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

دستگیری وزیر اول سابق اسکاتلند توسط پلیس

دستگیری وزیر اول سابق اسکاتلند توسط پلیس منابع رسانه‌ای از دستگیری وزیر اول سابق اسکاتلند توسط پلیس در ارتباط با امور مالی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع رسانه‌ای بعد از ظهر یکشنبه به وقت تهران از دستگیری وزیر اول سابق اسکاتلند توسط پلیس در ارتباط با امور مالی خبر دادند.

وبگاه شبکه خبری «بی‌بی‌سی» نوشت، «نیکلا استورجن» وزیر اول سابق اسکاتلند در ارتباط با تحقیقات در مورد بودجه و امور مالی «حزب ملی اسکاتلند» دستگیر شده است. پلیس تایید کرد که استورجن ۵۲ ساله روز یکشنبه در شهر «گلاسگو» دستگیر شد و توسط کارآگاهان تحت بازجویی قرار گرفت.

بر اساس قانون عدالت کیفری اسکاتلند، پلیس می‌تواند یک مظنون را برای تحقیقات بیشتر آزاد کند، اما می‌تواند دوباره او را دستگیر کند.

نیکولا استورجن پس از ۸ سال در سمت وزیر اول اسکاتلند چندی قبلاز سمت خود استعفا کرد. این استعفا پس از یک سری شکست‌های سیاسی و در حالی انجام شد که حمایت از استقلال اسکاتلند سیاست کلیدی حزب ملی اسکاتلند از ماه ژانویه از بیش از ۵۰ درصد به زیر ۴۰ درصد رسیده است.

استورجن از سال ۱۹۹۹ عضو پارلمان اسکاتلند بوده و در سال ۲۰۰۴ معاون رهبر حزب ملی اسکاتلند شد. او نوامبر ۲۰۱۴ جانشین الکس سالموند، وزیر اول اسکاتلند شد. برای بسیاری وی به چهره استقلال اسکاتلند در دوره سمت خود به عنوان وزیر اول تبدیل شده است. اما در واقعیت، روشن نیست که آیا و چه زمانی همه‌پرسی دیگری برگزار می‌شود.

وزیر اول مستعفی اسکاتلند اوایل امسال اعلام کرد قصد دارد همه‌پرسی مشورتی برای استقلال را ۱۹ اکتبر ۲۰۲۳ برگزار کند، اما باید قانونی باشد و در سطح بین‌المللی به رسمیت شناخته شود. او همچنین گفته بود اگر این سرزمین به استقلال دست پیدا کند به اتحادیه اروپا برمی‌گردد.

روزنامه «گاردین» نیز در این باره نوشت، استورجن سومین فردی است که به عنوان بخشی از عملیات تحقیقات پلیس اسکاتلند در مورد ادعا‌هایی مبنی بر اینکه بیش از ۶۰۰۰۰۰ پوند کمک مالی برای حزب خرج شده است، دستگیر می‌شود. چندی قبل، «پیتر مورل» همسر استورجن و از مقامات عالی سابق حزب اسکاتلنددستگیر شد و نزدیک به ۱۲ ساعت تحت بازجویی قرار گرفت و سپس بدون هیچ اتهامی آزاد شد. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار