مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

رفع مشکل افت فشار آب برخی محلات تهران تا پایان امشب

رفع مشکل افت فشار آب برخی محلات تهران تا پایان امشب مدیرکل شرکت آب و فاضلاب تهران گفت: رفع مشکل افت فشار آب، مستلزم انتقال تدریجی آب است و مسیر انتقال آب به تهران سیلابی و ناپایداری بوده اما تلاش می کنیم مشکل برخی از محلات تهران تا پایان امشب برطرف شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 13
کد خبر: ۱۸۹۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ اردکانی گفت: در تاریخ ۱۸ خرداد به علت بروز حادثه سیل در جاده چالوس، لایه های رسی از مسیر انتقال آب از سد کرج به سمت شرق تهران سرازیر شد بعد از ۶۳ سال مسیر جریان آب از سد کرج به سمت تهران کاملا قطع شد.

به گفته مدیرکل شرکت آب وفاضلاب استان تهران این محل از ۴طرف محصور بود یک طرف در راستای ریزش سد و از طرفین کوههای بلند و سر به فلک کشیده تقریبا ۷۰۰،۸۰۰متری به عمق ۱۰متر باتلاق ایجاد شده بود و این باتلاق در ساعات اولیه با حضور تجهیزات و ماشین آلات و نیروی انسانی به محل باز شد. شرایط به گونه ای بود که بیل مکانیکی به طور کامل در باتلاق فرو رفته و تاخیر در مسیر برداشت ایجاد سنگ بوجود آمد.

او می گوید: ماشین آلات به محل اعزام شدند و در آنجا مستقر شدند بعد از ۱۲ ساعت مسیر انتقال آب از سد کرج به سمت تهران باز شد.

اردکانی گفت: در حال حاضر آبی که از سد کرج به سمت تهران می آید خام است و باید طی فرآیندی تصفیه شده و و پاکسازی شود که‌ این اقدام نيازمند طی فرآیندی است. با انتقال پله‌ای آب از سد کرج به سمت تصفیه خانه‌های تهران به تدریج مشکل کامل برطرف می‌شود./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار