پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

سوءتفاهم درباره پرداخت هزینه حج از پول‌های آزادشده ایران در عراق

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت درباره پرداخت هزینه ارزی حج ایرانی‌ها از محل منابع ارزی آزادشده در عراق و محدودیت‌های زیارت قبرستان بقیع توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر. حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب، سرپرست حجاج ایرانی و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به همراه عباس حسینی، رییس سازمان حج و زیارت درحالی‌که از یکی هتل‌های محل اسکان زائران ایرانی در شهر مدینه بازدید کرد، به برخی از پرسش‌ها و دغدغه‌های زائران پاسخ داد.

 

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در پاسخ به سوال یکی از زائران درباره مطلب منتشرشده مبنی بر این‌که دولت ایران، پول‌های آزادشده در عراق را به هزینه سفر زائران اختصاص داده است، گفت: این مطلب به شکل نادرستی در رسانه طرح شده است؛ ایران از عراق از محل فروش برق و گاز پولی طلب داشت و عراق باید این پول را می‌پرداخت.

 

سازمان حج و زیارت نیز هزینه دریافتی از زائران برای سفر حج را به حساب بانک مرکزی واریز کرده بود تا آن را در قالب ارز دریافت کند، بانک مرکزی نیز ارز مورد نیاز هزینه زائران را از محل طلبی که از عراق دریافت کرد، اختصاص داد و آن را به عربستان منتقل کرد.

 

نواب یادآور شد: هزینه‌های حج امسال برای زائران با ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان محاسبه شده است و همچنان با تدبیر مسؤولان حج و زیارت هزینه‌های حج زائران ایرانی از مناسب‌ترین‌هاست. ‌

 

در ادامه این بازدید، یکی از زائران به تاخیر هشت‌ساعته یکی از پروازهای حج از ایران به سمت مدینه و اخلال در برنامه سفر زائران این پرواز اشاره کرد و درخواست برای طولانی شدن مدت زمان اقامت این زائران را مطرح کرد که نماینده ولی فقیه در حج گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته درباره اسکان زائران در هتل‌ها، اگر کاروانی یک روز بیشتر در مدینه بماند برای کاروان‌های بعدی که عازم مدینه می‌شوند، مشکل پیش می‌آید.

 

او در عین حال خطاب به مدیران حج گفت: البته اگر امکانی فراهم شد و یا برای پرواز کاروان بعدی تاخیر اعلام شد، تدبیر شود تا برای این کاروان مدت زمان تاخیر پرواز جبران شود.

 

نواب همچنین در پاسخ به درخواست زائران ایرانی برای تسهیل ورود به قبرستان بقیع اظهار کرد: در جلسات با مسؤولان عربستان این خواسته را مطرح و درخواست کردیم تدابیری اندیشیده شود تا زائران به درهای قبرستان بقیع دسترسی داشته و بتوانند از مسیرهای مختلف وارد آن و خارج شوند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر