عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

فشار بر بایدن برای گنجاندن اوکراین در ناتو

یک روزنامه آمریکایی ادعا کرد برخی از متحدان ناتو به بایدن فشار می‌آورند تا سریع‌تر اوکراین عضو این ائتلاف شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در گزارشی ادعا کرد که برخی از اعضای ناتو، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را برای تسریع در پذیرش اوکراین در این ائتلاف تحت فشار قرار می‌دهند.

 

نیویورک تایمز در ادامه مدعی شد که بایدن با احتیاط به این موضوع می‌پردازد، زیرا او نمی‌خواهد ناتو را درگیر رودرویی مستقیم با مسکو کند. این روزنامه معتقد است، با توجه به تمایل رئیس جمهور آمریکا برای جلوگیری از هرگونه چندگانگی در ائتلاف و شعار او در مورد لزوم جلوگیری از جنگ جهانی سوم، همه گزینه‌ها برای پذیرش اوکراین در ناتو، هزینه‌های قابل توجهی دارند.

 

نیویورک تایمز به نقل از برخی نمایندگان دولت بایدن می‌نویسد که تعدادی از اعضای ائتلاف تعیین جدول زمانی و تعیین اهداف مشخص برای ورود اوکراین به ناتو را ضروری می‌دانند، اما تنها پس از پایان درگیری با روسیه. بسیاری از کشور‌های عضو ناتو می‌خواهند در جریان نشست ویلنیوس موضع قاطع خود را در مورد ورود اوکراین به این ائتلاف نشان دهند.

 

با این وجود، این روزنامه خاطرنشان می‌کند که آلمان در این مورد موضع محتاطانه‌ای اتخاذ می‌کند و برخی دیگر از کشور‌ها نسبت به آمادگی اوکراین برای پیوستن به ناتو ابراز تردید می‌کنند.

 

جیک سالیوان، دستیار رئیس جمهور آمریکا در امور امنیت ملی، پس از درخواست اوکراین برای عضویت در ناتو اعلام کرد که انجام چنین رویه‌ای نابهنگام است. در مقابل وزارت خارجه اوکراین تاکید کرد که کی‌یف به هیچ تصمیم دیگری در نشست سران ناتو در ویلنیوس که قرار است ۱۱ تا ۱۲ ژوئیه برگزار شود، به جز دعوت به عضویت این کشور در ناتو، راضی نخواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده