تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

فشار بر بایدن برای گنجاندن اوکراین در ناتو

یک روزنامه آمریکایی ادعا کرد برخی از متحدان ناتو به بایدن فشار می‌آورند تا سریع‌تر اوکراین عضو این ائتلاف شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در گزارشی ادعا کرد که برخی از اعضای ناتو، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را برای تسریع در پذیرش اوکراین در این ائتلاف تحت فشار قرار می‌دهند.

 

نیویورک تایمز در ادامه مدعی شد که بایدن با احتیاط به این موضوع می‌پردازد، زیرا او نمی‌خواهد ناتو را درگیر رودرویی مستقیم با مسکو کند. این روزنامه معتقد است، با توجه به تمایل رئیس جمهور آمریکا برای جلوگیری از هرگونه چندگانگی در ائتلاف و شعار او در مورد لزوم جلوگیری از جنگ جهانی سوم، همه گزینه‌ها برای پذیرش اوکراین در ناتو، هزینه‌های قابل توجهی دارند.

 

نیویورک تایمز به نقل از برخی نمایندگان دولت بایدن می‌نویسد که تعدادی از اعضای ائتلاف تعیین جدول زمانی و تعیین اهداف مشخص برای ورود اوکراین به ناتو را ضروری می‌دانند، اما تنها پس از پایان درگیری با روسیه. بسیاری از کشور‌های عضو ناتو می‌خواهند در جریان نشست ویلنیوس موضع قاطع خود را در مورد ورود اوکراین به این ائتلاف نشان دهند.

 

با این وجود، این روزنامه خاطرنشان می‌کند که آلمان در این مورد موضع محتاطانه‌ای اتخاذ می‌کند و برخی دیگر از کشور‌ها نسبت به آمادگی اوکراین برای پیوستن به ناتو ابراز تردید می‌کنند.

 

جیک سالیوان، دستیار رئیس جمهور آمریکا در امور امنیت ملی، پس از درخواست اوکراین برای عضویت در ناتو اعلام کرد که انجام چنین رویه‌ای نابهنگام است. در مقابل وزارت خارجه اوکراین تاکید کرد که کی‌یف به هیچ تصمیم دیگری در نشست سران ناتو در ویلنیوس که قرار است ۱۱ تا ۱۲ ژوئیه برگزار شود، به جز دعوت به عضویت این کشور در ناتو، راضی نخواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر