صالح العاروری: حماس و جهاد اسلامی در یک سنگر هستند-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

صالح العاروری: حماس و جهاد اسلامی در یک سنگر هستند

نایب رئیس دفتر سیاسی حماس با رد شایعات مربوط به پیشنهاد طرح‌های اقتصادی به حماس به ازای آتش‌بس با رژیم صهیونیستی، تاکید کرد که حماس و جنبش جهاد اسلامی فلسطین در یک سنگر قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۰ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «صالح العاروری» نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، شامگاه امروز (چهارشنبه)، در مصاحبه با شبکه «الاقصی» آخرین تحولات فلسطین را مورد بحث و بررسی قرار داد.

طبق گزارش کانال تلگرامی حماس، نایب رئیس حماس در این مصاحبه گفت: «راهبرد فعلی کابینه رژیم صهیونیستی منطقه را به سمت انفجار سوق خواهد داد. انتخابات اخیر رژیم صهیونیستی تحولی در این رژیم ایجاد کرد که آثار آن برای تمام منطقه خطرناک خواهد بود.»

صالح العاروری اضافه کرد: «حزب راست‌گرای صهیونیست‌ها که قدرت را به دست دارد، برنامه‌ای برای کوچاندن اجباری فلسطینیان در کرانه باختری دنبال می‌کند. ملت ما تاوان مواضع افراطی نتانیاهو برای حفظ ائتلافش را می‌دهند.»

العاروری همچنین اظهار داشت: «جهان باید بداند که مسجد الاقصی خط قرمز است و تمام احتمالات مطرح می‌باشد. ما جنبش فتح را به یک راهبرد ملی یکپارچه فرا می‌خوانیم که تمام فرایند‌های مقاومت سیاسی، مردمی و مسلحانه را شامل می‌شود.»

وی همچنین بیان کرد: «ما با فتح درباره این راهبردی ملی صحبت کردیم که شامل حمایت از تعامل سیاسی با جهان به ازای حمایت و پشتیبانی از تمام اشکال مقاومت است. ما با فتح درباره خطرناک بودن وضعیت فلسطین اتفاق نظر داریم. این گام نیازمند تصمیمات سران است به‌نحوی که با خطر مرحله فعلی تناسب داشته باشد.»

نایب رئیس دفتر سیاسی حماس ادامه داد: «ما با تمام گروه‌ها بر سر راهبرد مقاومت فراگیر من جمله اقدام سیاسی و اقدام مسلحانه توافق نظر داریم. ابومازن (محمود عباس-رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین) با فرایند متحدسازی نهاد‌های فلسطین برای ایجاد راهبرد ملی یکپارچه مخالفت می‌کند.»

صالح العاروری گفت: «حماس حرف مردم در صندوق‌های رای را می‌پذیرد و شراکت سیاسی با دیگران را قبول می‌کند. ما نظرمان را به مردم تحمیل نمی‌کنیم. شرایط کنونی جهان و ترکیب کابینه رژیم صهیونیستی فرصتی بزرگ برای یکپارچه‌سازی اقدامات فلسطینیان مطابق با راهبردی ملی یکپارچه است.»

العاروری افزود: «ادعا‌های مربوط به برنامه حماس برای تسلط به کرانه باختری یک تبلیغات پوچ است که هدف آن تشدید تنش داخلی به نفع اشغالگران می‌باشد. هر گونه اقدام برای مقابله با مقاومت در کرانه باختری به نفع اشغالگران است و آن‌ها را قادر می‌سازد بر مردم فلسطین مسلط شوند.»

وی در عین حال اعلام کرد: «حماس از آزادی عمل گروه‌های فلسطینی از جمله جنبش فتح در غزه حمایت می‌کند. فتح اقدامات سیاسی و سازمانی خود را کاملا آزادانه در غزه انجام می‌دهد. حماس، گروه‌های فلسطینی را مسلح می‌کند و به آن‌ها جا و هر آنچه برای تقویت مقاومت نیاز باشد، می‌دهد.»

نایب رئیس حماس همچنین اشاره کرد: «سفر اخیر ما به مصر برای تداوم رایزنی‌ها درباره مسئله فلسطین و مسائل منطقه بود. مصری‌ها در این سفر به ما پیشنهادی درباره آتش‌بس ندادند؛ و هر آنچه در این خصوص شایعه می‌شود، به هیچ وجه درست نیست. صحبت از اجرای طرح‌های اقتصادی در غزه به ازای آتش‌بس که در رسانه‌ها ما شنیدیم، توسط دشمن منتشر می‌شود.»

صالح العاروری در پایان تاکید کرد: «حماس به ازای هر گونه طرح اقتصادی یا سیاسی از معادله مقاومت خارج نخواهد شد و غزه قلب تپنده مقاومت باقی خواهد ماند. دیدار ما با سران جهاد اسلامی در قاهره از نظر یکپارچه‌سازی نگرش مقاومت و تنظیم کردن حرکت آن در راستای منافع مردم فلسطین بسیار مهم است.»

العاروری ادامه داد: «دیدار با سران جهاد اسلامی در قاهره موفق بود و اهداف آن محقق شد. ما در یک سنگر هستیم. جنگ جهانی در اوکراین فرصتی است برای مردم به منظور کسب دستاورد‌های راهبردی. جنگ اوکراین اولویت‌های جهان را تغییر داد.» / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده