قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

سردار شریف: خانواده ایرانی با اراجیف ‌مسیح علی‌نژاد هیچ‌گاه حجاب زن را اجباری نمی‌داند

مسئول روابط عمومی کل سپاه با اشاره به اینکه خانواده در ایران اساسی‌ترین منزلت نظام اسلامی است، گفت: خانواده ایرانی با اراجیف افرادی نظیر مسیح علی‌نژاد هیچ‌گاه حجاب زن را اجباری نمی‌داند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۸۹۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، سردار رمضان شریف ‌در مراسم تجلیل از خبرنگاران بسیج و سپاه مازندران با اشاره به اینکه اعتقاد داریم کار رسانه‌ای یکی از مولفه‌های اصلی هر کشوری می‌تواند باشد، اظهار داشت: اصلی‌ترین قدرت جمهوری اسلامی، قدرت گفتمانی انقلاب اسلامی بوده و در 40 سال گذشته هیاهوهایی که علیه ایران شکل گرفته به دلیل قدرت و قوت این گفتمان است.

 

وی افزود: افتخار می‌کنیم در نظامی زندگی می‌کنیم که انقلاب اسلامی نسخه شفابخشی برای پیروزی کشورهای اسلامی منطقه در شرایط کنونی است.

 

مسئول روابط عمومی کل سپاه با اشاره به اینکه در چهل سال گذشته در رویارویی کاملا سازمان یافته از سوی دشمن دست و پنجه نرم کردیم، تصریح کرد: 135 هزار مستشار آمریکایی قبل انقلاب اداره امور‌ نظامی، امنیتی، دفاعی، اقتصادی و اجتماعی کشور را برعهده داشتند.

 

شریف با بیان اینکه امنیت عالی‌ترین نیاز یک جامعه بشری است و هیچ کشوری در منطقه از ایران اسلامی امن‌تر نیست، افزود: استکبار جهانی همواره در جنگ نظامی با ایران شکست خورده است.

 

وی با اعلام اینکه دشمن تلاش دارد در محور عملیات روانی خود ایران را بحرانی جلوه دهد، گفت: ثبات در جمهوری اسلامی به برکت رهبری حکیم جایگاه دارد، ‌وضعیت در اردوگاه دشمن بسیار بحرانی است.

 

شریف با اشاره به اینکه خانواده در ایران اساسی‌ترین منزلت نظام اسلامی است، افزود: خانواده ایرانی با اراجیف افرادی نظیر مسیح علی‌نژاد هیچ‌گاه حجاب زن را اجباری نمی‌داند. کرامت زن ایرانی در منطقه و کشورهای اسلامی زبانزد است. بزرگ‌ترین فرزندان این ملت به چادر و روسری همسر و دختر خود بوسه می‌زنند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر