پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

فرمانده ارتش: پیش از پیروزی انقلاب، دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود

فرمانده کل ارتش درباره توانمندی‌ها و ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: پیش از پیروزی انقلاب، ما دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود. اگرچه در آن زمان، حمایت و پشتیبانی خارجی وجود داشت، اما معلوم نبود که در میدان واقعی چه کاری می‌توانستیم انجام دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 10
کد خبر: ۲۷۵۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی روز پنجشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۴ در بیست و ششمین سالگرد مراسم بزرگداشت شهادت سپهبد صیاد شیرازی که در مسجد امام خمینی (ره) ستادکل برگزار شد، اظهار داشت: پس از گذشت ۲۶ سال، امروز در سراسر کشور، چندین مراسم به منظور بزرگداشت شهید بزرگوار برگزار می‌شود و مردم از طبقات مختلف، با ادای احترام و ابراز ارادت، یاد ایشان را گرامی می‌دارند.

وی ادامه داد: این توجه و ارادت، به سبب ویژگی‌های خاص شهید صیاد شیرازی است که بارزترین آنها اخلاص و پیروی کامل از ولایت فقیه بدون هیچ‌گونه قید و شرطی بود.

فرمانده کل ارتش افزود: شهید صیاد شیرازی در دوران دفاع مقدس، از برجسته‌ترین فرماندهان بود و بسیاری از فتح‌های بزرگ این دوران به نام او ثبت شده است. از زمان پیروزی انقلاب، به عنوان سربازی فداکار در کنار نظام و انقلاب قرار داشت و پس از پایان جنگ نیز، تا عملیات مرصاد و حوادث دیگر، همواره در صحنه حضور داشت و در نهایت، استکبار جهانی و منافقان انتقام خود را از او گرفتند.

سرلشکر موسوی یادآورشد: البته، شهید صیاد شیرازی به آنچه که حقش بود، پس از سال‌ها تلاش دست یافت و شهادت، پاداش شایسته‌ای برای او بود.

وی ویژگی بارز شهید صیاد را «اخلاص» او عنوان کرد و اظهار داشت: البته این شهید بزرگوار ویژگی‌های متعدد دیگری نیز داشت که در مصاحبه‌ها و سخنرانی‌ها، چند دقیقه‌ای نمی‌توان حق مطلب را ادا کرد. بصیرت، دید آینده‌نگرانه، تسلط بر مسائل نظامی و روحیه وحدت‌خواهی او، از جمله این موارد است و در هر کجا که انقلاب و نظام و مردم به کمک نیاز داشتند، او نخستین فردی بود که حاضر می‌شد.

فرمانده کل ارتش با ابراز امیدواری از اینکه همه ما بتوانیم پیرو راه این شهدای بزرگوار، از جمله شهید صیاد شیرازی باشیم، درباره توانمندی‌ها و ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: پیش از پیروزی انقلاب، ما دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود. اگرچه در آن زمان، حمایت و پشتیبانی خارجی وجود داشت، اما معلوم نبود که در میدان واقعی چه کاری می‌توانستیم انجام دهیم.

سرلشکر موسوی گفت:، اما به برکت نظام اسلامی و رهبری حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری، امروز هر آنچه برای دفاع نیاز داریم، به دست جوانان خودمان ساخته می‌شود.

وی افزود: بزرگ‌ترین حسن این امر این است که اولاً، به هیچ کشوری خارج از مرز‌های ایران وابسته نیستیم و ثانیاً، این تجهیزات متناسب با نیاز‌های خودمان تعریف، ساخته و به کار گرفته می‌شود. این اقدامات، متناسب با تاکتیک‌ها و دکترین بومی ماست و قدرتی که بر اساس ایمان به خداوند بزرگ، متکی به مردم باشد، شکست‌ناپذیر است و می‌تواند در عرصه‌های مختلف موفقیت‌های چشمگیری کسب کند.

به گزارش ایرنا، بیست و ششمین سالگرد شهادت امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی صبح امروز (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) در مسجد امام خمینی (ره) ستاد فرماندهی ارتش برگزار شد.

در این مراسم سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح، حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات، امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش، سردار سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» معاون هماهنگ‌کننده ارتش، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیرو زمینی ارتش، امیر سرتیپ «محمد اکرمی‌نیا» معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی آجا و امیر سرتیپ «محمد محمودی» معاون اجرایی ارتش، حضور داشتند.

همچنین امیر سرتیپ «سید حسام هاشمی» جانشین رئیس هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی، امیر سرتیپ خلبان «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیرو زمینی ارتش، امیر سرتیپ «محمد یوسفی خوش‌قلب» معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش، و «مهدی صیاد شیرازی» فرزند شهید علی صیاد شیرازی و جمعی از مقامات لشکری و کشوری از دیگر مسئولانی بودند که در مراسم بزرگداشت شهید علی صیاد شیرازی حضور یافتند. /ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار