ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

رهایی گروگان ۱۶ ساله از چنگال آدم‌ربایان در زاهدان

رهایی گروگان ۱۶ ساله از چنگال آدم‌ربایان در زاهدان فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از رهایی گروگان ۱۶ ساله از چنگال آدم‌ربایان در زاهدان و دستگیری ۴ گروگانگیر در عملیات مقتدرانه پلیس شهرستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۲:۰۴ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار دوستعلی جلیلیان اظهار داشت: در ساعتی قبل برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر ربایش یک پسر بچه ۱۶ ساله در خیابان «بزرگمهر» شهر زاهدان، بلافاصله مأموران انتظامی کلانتری ۱۹ وارد عمل شدند.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: در بررسی به عمل آمده از شاهدان عینی در محل ربایش، مشخص شد تعداد دو دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ مشکی رنگ نوجوانی ۱۶ ساله به نام "صلاح الدین" را در خیابان «بزرگمهر ۲۸» ربوده و به سرعت از محل متواری شده‌اند.

وی ادامه داد: ماموران تجسس و آگاهی کلانتری ۱۹ زاهدان با بررسی دقیق اظهارات شاهدان حاضر در صحنه و سرنخ‌های به دست آمده تحقیقات را آغاز و هویت متهمان را شناسایی کردند.

سردار جلیلیان گفت: پس از کار اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی سرانجام مخفیگاه گروگانگیران شناسایی و چند تیم از مأموران زبده انتظامی شهرستان زاهدان در کمتر از یک ساعت در اقدامی غافلگیرانه موفق شدند نوجوان ربوده شده را صحیح و سالم از چنگال آدم‌ربایان آزاد و چهار عامل اصلی از گروگانگیری را دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به کشف سلاح در بازرسی از مخفیگاه این گروگانگیران، تصریح کرد: متهمان در همان بازجوئی اولیه لب به اعتراف گشوده و به آدم‌ربایی با نیت اخاذی مالی از پدر نوجوان ربوده شده اعتراف کردند. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار