شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

پوتین: مشتاقانه در انتظار گفتگو‌های سازنده با چین هستم

رئیس جمهور روسیه با صدور تلگرافی ضمن تبریک هفتادمین سالگرد تولد شی جین پینگ بر تداوم گفتگو‌های سازنده با پکن تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، تحریم‌های گسترده غرب علیه روسیه به دلیل جنگ اوکراین باعث شد مسکو ناگزیر به چرخش به شرق شده و روابط خود را با چین گسترش دهد. اکنون چین به بزرگترین شریک تجاری روسیه تبدیل شده است که نفت و گاز این کشور را علی رغم تحریم‌های غرب به طور گسترده وارد می‌کند.

 

به گزارش تله تریدر، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در ادامه سیاست‌های این کشور به منظور گسترش مناسبات با پکن، با صدور یک تلگراف هفتادمین سالگرد تولد شی جین پینگ، رئیس جمهور چین تبریک گفت و اعلام کرد سفر رئیس جمهور چین به مسکو در ماه مارس انگیزه‌ای قدرتمند به روابط دو جانبه میان دو کشور بخشید.

 

در این پیام آمده است: من مشتاقانه در انتظار ادامه گفتگو‌های سازنده و کار مشترک نزدیک بر روی موضوعات مهم در دستور کار دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی به نفع مردم روسیه و چین هستم.

 

پوتین با اشاره به حجم گسترده روابط میان دو کشور، خاطر نشان ساخت: ما شاهد موفقیت‌های چشمگیر جمهوری خلق چین هستیم. اقتصاد ملی این کشور رشد ثابتی را نشان می‌دهد، رفاه شهروندان در حال افزایش بوده و موقعیت چین در نظام بین الملل در حال تقویت است.

 

وی در پایان تاکید کرد: انتخاب مجدد شی جین پینگ به عنوان رئیس جمهور چین نشان داد وی چقدر از حمایت در این کشور برخوردار است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر