هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

آخرین وضعیت پرونده عراقچی و سالار آقاخان

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای درباره اجرای قانون عفاف و حجاب در دستگاه‌های مختلف توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۸۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که دستگاه‌های مختلفی در اجرای قانون عفاف و حجاب مسئولیت دارند، آیا قوه قضاییه به کم کاری برخی از دستگاه‌ها در اجرای این قانون ورود پیدا می‌کند یا خیر؟، در جمع خبرنگاران گفت: یکی از ناهنجاری‌های موجود در جامعه بی حجابی و معضلات ناشی از آن است و دشمن از آن سوء استفاده می‌کند، لذا به تمام مردم توصیه می‌کنیم که خودشان مسائل را رعایت کنند و آلت دست دشمن قرار نگیرند.

 

او افزود: مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی به منزله قانون است و دستگاه‌هایی که مخاطب این قانون هستند و وظایفی برای آن‌ها تعیین شده است، ملزم به اجرای آن هستند، لذا سازمان بازرسی کل کشور مسئولیت بررسی عملکرد تمام دستگاه‌های مخاطب مصوبه عفاف و حجاب را برعهده دارد و اگر کوتاهی رخ داده باشد، باید به موضوع ورود کند.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به اینکه قوه قضاییه هم در اجرای مصوبه عفاف و حجاب مسئولیت دارد، گفت: امیدواریم تمام دستگاه‌ها به وظایف خود عمل کنند و بازرسی کل کشور هم بر اجرای این مصوبه نظارت کند و اگر دستگاهی کوتاهی کرده باشد، در ابتدا تذکر دهد و در مراحل بعدی متخلفان را به قوه قضاییه معرفی کند.

 

او افزود: ممکن است برخی از دستگاه‌ها به تمام وظایف خود در زمینه اجرای مصوبه عفاف و حجاب عمل نکرده باشند که این کوتاهی ممکن است در امر پیشگیری، تبلیغ و یا برخورد باشد.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: وزارت کشور، وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی، قوه قضاییه، سازمان تبلیغات اسلامی و صدا و سیما همگی وظایفی دارند که ممکن است هر کدام به وظایف خود به طور کامل عمل نکرده باشند که اگر به وظایفشان عمل می‌کردند، شاید امروز مشکلات موجود با وجود نداشت و یا کمتر بود.

 

او در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود ختم رسیدگی به پرونده عراقچی اعلام شده است و سالار آقاخان یکی از متهمان پرونده به ترکیه فرار کرده است؟ گفت: پاسخ به سوالات مرتبط با پرونده‌ها با سخنگوی قوه قضاییه است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار