ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

آخرین وضعیت پرونده عراقچی و سالار آقاخان

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای درباره اجرای قانون عفاف و حجاب در دستگاه‌های مختلف توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۸۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که دستگاه‌های مختلفی در اجرای قانون عفاف و حجاب مسئولیت دارند، آیا قوه قضاییه به کم کاری برخی از دستگاه‌ها در اجرای این قانون ورود پیدا می‌کند یا خیر؟، در جمع خبرنگاران گفت: یکی از ناهنجاری‌های موجود در جامعه بی حجابی و معضلات ناشی از آن است و دشمن از آن سوء استفاده می‌کند، لذا به تمام مردم توصیه می‌کنیم که خودشان مسائل را رعایت کنند و آلت دست دشمن قرار نگیرند.

 

او افزود: مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی به منزله قانون است و دستگاه‌هایی که مخاطب این قانون هستند و وظایفی برای آن‌ها تعیین شده است، ملزم به اجرای آن هستند، لذا سازمان بازرسی کل کشور مسئولیت بررسی عملکرد تمام دستگاه‌های مخاطب مصوبه عفاف و حجاب را برعهده دارد و اگر کوتاهی رخ داده باشد، باید به موضوع ورود کند.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به اینکه قوه قضاییه هم در اجرای مصوبه عفاف و حجاب مسئولیت دارد، گفت: امیدواریم تمام دستگاه‌ها به وظایف خود عمل کنند و بازرسی کل کشور هم بر اجرای این مصوبه نظارت کند و اگر دستگاهی کوتاهی کرده باشد، در ابتدا تذکر دهد و در مراحل بعدی متخلفان را به قوه قضاییه معرفی کند.

 

او افزود: ممکن است برخی از دستگاه‌ها به تمام وظایف خود در زمینه اجرای مصوبه عفاف و حجاب عمل نکرده باشند که این کوتاهی ممکن است در امر پیشگیری، تبلیغ و یا برخورد باشد.

 

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: وزارت کشور، وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی، قوه قضاییه، سازمان تبلیغات اسلامی و صدا و سیما همگی وظایفی دارند که ممکن است هر کدام به وظایف خود به طور کامل عمل نکرده باشند که اگر به وظایفشان عمل می‌کردند، شاید امروز مشکلات موجود با وجود نداشت و یا کمتر بود.

 

او در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود ختم رسیدگی به پرونده عراقچی اعلام شده است و سالار آقاخان یکی از متهمان پرونده به ترکیه فرار کرده است؟ گفت: پاسخ به سوالات مرتبط با پرونده‌ها با سخنگوی قوه قضاییه است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار