شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

پوتین: بیش از همه کشورهای ناتو سلاح اتمی داریم

رئیس جمهور روسیه روز جمعه در مجمع اقتصادی سنت پترزبورگ گفت که این کشور بیش از تمامی کشورهای عضو ناتو دارای تسلیحات اتمی بوده و آنها می‌خواهند که روسیه این تسلیحات را کاهش دهد اما این موضوع هرگز اتفاق نخواهد افتاد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز جمعه در سخنانی تاکید کرد که اوکراین هیچ کدام از اهداف خود را در ضد حمله محقق نخواهد کرد.

 

وی که در جریان مجمع بین‌المللی اقتصادی سنت‌پترزبورگ با حضور تعدادی از رؤسای جمهور، دیپلمات‌های ارشد و اقتصاددانان سخنرانی می‌کرد، افزود: «در واقع، تلفات آنها بسیار زیاده بوده و واقعیت آن است که در برابر هر تلفات ارتش روسیه، ارتش اوکراین 10 تلفات داشته است».

 

پوتین اضافه کرد: «چیزی که اهمیت بیشتری دارد آن است که در هیچ بخشی موفقیت نداشته‌اند و دشمن هرگز پیروز نخواهد شد».

 

وی اضافه کرد: «روسیه بیشتر از تمامی کشورهای عضو ناتو دارای تسلیحات اتمی است. آنها از ما می‌خواهند که این تسلیحات را کاهش دهیم اما این موضوع هرگز روی نخواهد داد».

 

رئیس جمهور روسیه ادامه داد:‌ «روسیه تقریبا هیچگونه ارتباطی با آمریکا ندارد اما آن را نیز رد نمی‌کند».

 

پوتین گفت: «اخیرا با خبرنگاران حوزه جنگ دیدار داشتم و به آنها گفتم که جنگ در اوکراین - در جنوب شرق اوکراین_ را نظام اوکراین با حمایت حامیان غربی خود از سال 2014 آغاز کرده است اما کشورهای غربی هیچ صحبتی درباره آن نمی‌کنند».

 

وی اضافه کرد: «من باید این نکته را یادآور شوم که از جنگنده و تانک و توپ در مناطق شمالی و غربی علیه دونباس استفاده شده است و اگر این جنگ نبوده پس چیست؟ این جنگ طی 9 سال ادامه داشته است».

 

رئیس جمهور روسیه گفت: «به زودی اوکراین کاربرد تسلیحات مخصوص خود را به طور کامل تمام خواهد کرد و چیزی باقی نخواهد ماند و هر آن چیزی را که استفاده می‌کنند از خارج خواهند آورد»./فارس

ارسال نظر