آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

آغاز نگارش متن لایحه مقابله با ترک فعل مسؤولان در آینده نزدیک

آغاز نگارش متن لایحه مقابله با ترک فعل مسؤولان در آینده نزدیک معاون حقوقی قوه قضائیه در رابطه با آخرین وضعیت لایحه مقابله با ترک فعل مسؤولان در این معاونت گفت: اکنون در مرحله مطالعاتی و شناسایی خلأهای موجود هستیم و ظرف یک ماه آینده به سمت نگارش خواهیم رفت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، بهزاد پورسید، معاون حقوقی قوه قضائیه درباره آخرین جزئیات فرآیند تهیه لایحه ترک فعل مسؤولان در این معاونت گفت: تدوین این لایحه از سوی ریاست محترم قوه قضائیه به معاونت حقوقی این قوه ارجاع شد که در حال حاضر با توجه به سوابق قبلی قوه در مرحله مطالعات مقدماتی هستیم.

 

وی ادامه داد: اکنون در حال شناسایی خلأهای موجود در رابطه با ترک فعل مسؤولان هستیم. در برخی از قوانین مجازات‌هایی برای ترک فعل‌ها پیش بینی شده اما ما درحال جمع‌آوری این بخش هستیم تا انشالله بتوانیم ظرف یک ماه آینده به سمت نگارش متن برویم. بعداز شناسایی خلأهای قانونی، ماده‌های قانونی را متناسب با آنها تدوین می‌شود.

 

پورسید در پاسخ به این سوال که لایحه مذکور به کدام مسؤولین اختصاص دارد، گفت: تمامی مقامات و عوامل اعم از دولتی و عمومی و... که وظایف قانونی برعهده دارند را دربرمی‌گیرد. امیدوار هستم بخش مطالعاتی‌مان در عرض یک ماه آینده به اتمام برسد.

 

وی افزود: در همین رابطه جلساتی هم برای یک ماه پیش رو پیش بینی شده تا نظرات دستگاه‌ها را هم داشته باشیم تا کارمان به سرعت انجام شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار