پزشکیان: چرا تهمت می‌زنیم تا طرف مقابل را از میدان حذف کنیم و ما بمانیم پزشکیان ثبت شکایت علیه هتاکان به شخص خود را منع کرد رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: دعوت به مذاکره از سوی آمریکا فریب است پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم ضروری است برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به دلیل برخی ابهامات و اشکالات دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند توضیحات سخنگوی سپاه پاسداران در خصوص اظهارات محسن رفیق‌دوست فرماندار تهران: تجمع مقابل مجلس فاقد مجوز قانونی است بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است

ابوترابی: زودتر آمدن کارمندان به سرکار هیچ دردی از انرژی را دوا نخواهد کرد

عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: طبق مطالعات دانشگاه شیکاگو زودتر آمدن کارمندان به سرکار هیچ دردی از انرژی را دوا نخواهد کرد بلکه باعث افزایش مصرف انرژی نیز خواهد شد.یعنی زودتر در محل کار حاضر می شوند و انرژی را بیشتر مصرف می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۶۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی و طراح تثبیت ساعت رسمی کشور، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: دولت در تغییر ساعت برای صرفه جویی در انرژی اشتباه عمل کرده است.

 

وی افزود: اینکه ساعات 6 الی 8 ادارات بازگشایی می شوند عملا ارباب رجوعی وجود ندارد و همچنین مصرف انرژی در این ساعت نیز بیشتر هم خواهد شد.

 

عضو کمیسیون شوراهای مجلس گفت: دولت باید ساعت آغاز کار کارمندان را همان ساعت 8 صبح می گذاشت و یک ساعت پایانی کار را کاهش می داد و یک ساعتی که منجر به کاهش ساعت شده بود را به کارمندان دورکاری می داد.

 

ابوترابی تصریح کرد: طبق مطالعات دانشگاه شیکاگو زودتر آمدن کارمندان به سرکار هیچ دردی از انرژی را دوا نخواهد کرد بلکه باعث افزایش مصرف انرژی نیز خواهد شد.یعنی زودتر در محل کار حاضر می شوند و انرژی را بیشتر مصرف می کنند درحالی که ارباب رجوع کمی دارند و در پایان کار نیز فراموش می کنند که وسایل برقی وسرمایشی را خاموش کنند.

 

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین کار ارباب رجوع کمتری را انجام می دهند چون کارمندان راس ساعت 6 به سرکار می آیند اما ارباب رجوع همان ساعت 8 برای انجام خدمات خود به ادارات مراجعه می کند از سوی دیگر زود بیدار شدن باعث فرسایش کارمندان دولت می شود./ تسنیم

ارسال نظر