ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

وزیر کشور دولت هادی: امارات سر ما را برید و عربستان سکوت کرد

وزیر کشور دولت «منصور هادی» در سخنانی با حمله شدید به ریاض و ابوظبی آنها را به تنها گذاشتن دولت مستقر در «عدن» متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۸۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ، در پی کنترل کامل شهر «عدن» به دست شبه نظامیان «شورای انتقالی جنوب»، «احمد المیسری» وزیر کشور دولت مستعفی یمن، دولت عربستان سعودی و امارات را مورد انتقاد شدید قرار داد.

 

به نوشته الجزیره او در صفحه فیس بوک خود نوشت: به شکست در عدن اعتراف می‌کنیم و به امارات تبریک می‌گوییم، اما این نبرد پایانی نیست.ما باز می‌گردیم و عدن را پس می‌گیریم. ۴۰۰ خودروی زرهی امارات در این عملیات مشارکت کردند و ما با تسلیحات ابتدایی خود با آنها جنگیدیم.

 

او در ادامه با حمله به منصور هادی و دولت سعودی افزود: سکوت ریاست‌جمهوری یمن در برابر آنچه که در عدن اتفاق افتاد مشکوک است؛ در حالی که شریک ما، ما را سلاخی می‌کرد؛ عربستان سعودی چهار روز سکوت کرد.

شبه‌نظامیان جدایی‌طلب وابسته به «شورای انتقالی یمن» از جمله عناصر «کمربند امنیتی» که مورد حمایت امارات هستند؛ روز گذشته توانستند تمامی مناطق شهر «عدن» را به کنترل خود در آورند. «احمد المسیری» معاون نخست‌وزیر و وزیر کشور دولت مستعفی نیز از شهر فرار کرد و کاخ ریاست‌جمهوری «معاشیق» نیز به دست شبه نظامیان افتاد.

 

درگیری‌های مسلحانه در شهر عدن، از چهارشنبه هفته گذشته پس از آن آغاز شد که «هانی بن بریک» نایب رئیس «شورای انتقالی جنوب» از نیروهای تحت امر خود خواست به سمت کاخ المعاشیق (که بعد از سیطره بر آن به «الیمامه» تغییر نام یافت) حرکت کرده و آن را تصرف کنند.

 

این درگیری‌ها و کنترل کامل «عدن» به دست شبه نظامیان مورد حمایت امارات، در حالی صورت می‌گرفت که دولت سعودی کاملا سکوت کرده بود. ریاض شب گذشته پس از گذشت چهار روز از شبه نظامیان خواست تا درگیری‌ها را متوقف و از «عدن» عقب‌نشینی کنند. هرچند شورای انتقالی جنوب برقراری آتش‌بس را پذیرفته اما تأکید کرده است که از شهر عدن عقب‌نشینی نمی‌کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار