روسیه: به تهدیدهای ناشی از خروج آمریکا از INF پاسخ خواهیم داد-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

روسیه: به تهدیدهای ناشی از خروج آمریکا از INF پاسخ خواهیم داد

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو در برنامه‌ریزی‌های نظامی خود احتمال استقرار زرادخانه‌های هسته‌ای آمریکا در مناطق مختلف جهان را در نظر خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۹۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر ، «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز یکشنبه هشدار داد که آمریکا با خارج شدن از پیمان منع توسعه موشک‌های میان‌برد هسته‌ای ممکن است به دنبال استقرار زرادخانه‌ هسته‌ای خود در مناطق مختلف جهان باشد.

 

وی در پیامی در توییتر، تاکید کرد که روسیه این عامل منفی را در برنامه‌ریزی‌های نظامی خود در نظر خواهد گرفت و در صورتی که نیاز باشد به تهدیدهای در حال ظهور پاسخ خواهد داد.

 

جمعه دو هفته پیش بود که «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا خروج واشنگتن از معاهده «منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد» موسوم به INF را اعلام کرد.

 

پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد، آمریکا و روسیه را از تملک، تولید یا پرتاب آزمایشی موشک‌های زمین‌پایه میان‌برد (۱۰۰۰ - ۵۰۰۰ کیلومتر) و کوتاه‌بردتر (۱۰۰-۵۰۰ کیلومتر) منع می‌کرد. این پیمان در دهه هشتاد میلادی و در دوران ریاست‌جمهوری «رونالد ریگان» و «میخائیل گورباچف» روسای جمهوری وقت آمریکا و شوروی سابق منعقد شد. واشنگتن بارها روسیه را به نقض این معاهده متهم کرده است، اما روسیه تمامی اتهامات را رد می‌کند.

 

پیش از این نیز وزارت امور خارجه روسیه با هشدار درباره خروج آمریکا از پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد، اعلام کرده بود: «این اقدام پس از تلاش‌های متعمدانه واشنگتن در راستای تضعیف این توافقنامه بوده که دستاویزی برای نابودی این توافق به وجود آورد.»

منبع : فارس

ارسال نظر