سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

مسکو: اوکراین بیش از نیمی از نیروهایش را در محور دونتسک از دست داده است

مسکو: اوکراین بیش از نیمی از نیروهایش را در محور دونتسک از دست داده است وزارت دفاع روسیه گفت تلاش نیروهای اوکراینی برای پیشروی در جهت جنوب دونتسک، به کشته شدن بیش از نیمی از این نیروها منجر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، یک سخنگوی وزارت دفاع روسیه به خبرگزاری «اسپوتنیک» گفت نیروهای اوکراینی که تلاش کرده‌اند در جهت جنوب دونتسک پیشروی کنند بیش از نیمی از پرسنل خود را از دست داده‌اند.

 

وی گفت: در جهت جنوب دونتسک، واحدهای فرعی گروه نیروهای وستوک با پشتیبانی توپخانه و هوایی، به دشمن که تلاش می‌کرد عملیات‌های تهاجمی انجام دهد، خسارت وارد کردند. واحدهای تفنگ موتوری دو حمله دشمن را در منطقه نوودونتسک دفع کردند.

 

به گفته این مقام روس، یک تانک، خودروهای زرهی جنگی و بیش از نیمی از نیروی انسانی در حال پیشروی از بین رفتند.

 

پیش‌تر هم مقامات سیاسی و نظامی روسیه از آمار سنگین تلفات و خسارات اوکراین در ضدحملات این کشور علیه نیروهای روسیه خبر داده‌اند. «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران حوزه جنگ در کرملین گفت ضدحملات اوکراین تاکنون هیچ موفقیتی نداشته و تلفات نظامی اوکراین، ۱۰ برابر روسیه بوده است. وی همچنین گفت اوکراین ۳۰ درصد تجهیزات نظامی ارسال شده توسط غرب را از دست داده است.

 

سخنگوی وزارت دفاع روسیه در گفت‌وگو با اسپوتنیک همچنین درباره محورهای دیگر نبرد در پی آغاز ضدحملات اوکراین گفت: دو حمله کی‌یف در جهت راونوپل دفع و تلاش دشمن برای انجام شناسایی در جهت زاپروژیا خنثی شد.

 

رسانه‌های غربی که در ماه‌های اخیر پروپاگاندا و سروصدای زیادی درباره ضدحملات اوکراین و گمانه‌زنی درباره آن به راه انداخته بودند، از هفته گذشته که این حملات آغاز شده درباره وضعیت میدانی در مناطق درگیری سکوت کرده‌اند اما در معدود گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌های جریان اصلی به مشکلات اوکراین در تلاش برای نفوذ به خطوط تقویت شده روسیه و همچنین تلفات نیروهای اوکراینی و خسارات وارده به تجهیزات غربی در جریان حملات روزهای اخیر اشاره شده و درباره توانایی این حملات در ایجاد تغییر در محاسبات روسیه ابراز تردید شده است.

 

روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال یکشنبه گزارش کرد برتری هوایی و توپخانه‌ای روسیه در مقابل اوکراین موجب شده کی‌یف دو هفته از زمان شروع ضدحمله خود، مجبور شود این حملات را در شرق و جنوب کشور اوکراین متوقف کند.

 

تاکنون تصاویر زیادی از انهدام تجهیزات پیشرفته که غرب در اختیار اوکراین قرار داده در جریان این ضدحملات منتشر شده است. نابودی تجهیزات غربی بخصوص انهدام برخی تانک‌های مجهز از جمله لئوپاردها به حدی بوده که کی‌یف از نیاز مجدد فوری به تجهیزات غربی برای جایگزینی با ادوات منهدم شده در میدان نبرد با روسیه سخن گفته است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار