قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

حجت‌الاسلام خطیب: باید راهبرد‌های مشترکی را برای مشارکت، رقابت و امنیت انتخابات اتخاذ کنیم

حجت‌الاسلام خطیب: باید راهبرد‌های مشترکی را برای مشارکت، رقابت و امنیت انتخابات اتخاذ کنیم وزیر اطلاعات با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: باید طراحی‌ها و راهبرد‌های مشترکی برای مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت در نظام انتخاباتی کشور را اتخاذ کرد، چراکه انتخابات باید پیام‌آور اقتدار و وحدت عمل برای همه قرار گیرد و مشارکت حداکثری باید صورت گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشست مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که باهدف افزایش فضای هم‌دلی بین دو دستگاه در مقابل دشمنان انقلاب اسلامی، در روز بیست و پنجم خرداد ماه، در مشهد مقدس و در جوار مضجع نورانی ثامن‌الائمه (ع) برگزار شد.

 

حجت‌الاسلام‌ سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات در این نشست گفت: امیدوارم که این جلسات مقدمه‌ای باشد برای برآورده شدن منویات فرمانده معظم کل قوا و ایجاد یک همدلی، هم‌افزایی، مشارکت، تفاهم، همسویی، هماهنگی و حرکت یکپارچه و وحدت رویه در مجموعه دو تشکیلات اطلاعاتی مؤثر و نقش‌آفرین در ساخت درونی قدرت نظام و ایجاد امنیت پایدار که همه وظیفه‌ داریم در جهت تحکیم بنیه درونی قدرت و استحکام‌بخشی آن، برای ملّت قدم برداریم.

 

وی افزود: اقدامات مشترک جامعه اطلاعاتی، مکرر مورد لطف، عنایت، رضایت و خشنودی رهبر عزیز، حکیم و فرزانه و فرمانده کل قوا قرار گرفته و این رضایت امام زمان‌ (عج)، رضایت خداوند تبارک‌ و تعالی و سرفرازی و سربلندی در مقابل عظمت شهدا و مردم است و ثبات و امنیت امروز مدیون خون شهدا، امام (ره)، حضور و همراهی مردم و هماهنگی و هم‌افزایی در جامعه اطلاعاتی، نیروهای مسلح و قوه قضائیه هستیم.

 

وزیر اطلاعات گفت: ما (جامعه اطلاعاتی) وظیفه‌ داریم با ارتقا توانمان، با اشتراک‌گذاری‌ها، باهم سویی‌هایمان، با یک وحدت رویه جدی در جهت با مقابله با جنگ ترکیبی استکبار و بنای یک مجموعه اطلاعاتی مردم پایه و مؤثر و تلاش در جهت مقابله با تمام آنچه را که خاستگاه و برنامه‌ریزی منسجم و گسترده دشمنان علیه این نظام و انقلاب است بکار گیریم.

 

وی ادامه داد: رهبر عزیزمان در ابتدای سال در فرمایشاتشان در حرم مطهر رضوی فرمودند: دشمن به دنبال تغییر ماهیت جمهوری اسلامی است. تلاش و همت دشمن با تمامی ابزارهای موجود ایجاد ادراکی است، تا براندازی را از شیوه تغییر ماهیت جمهوری اسلامی پی بگیرد و ابزار آن‌ کسانی هستند که با انقلاب و ولایت زاویه‌ دارند و سخن از تغییر اصلاح ساختار و تغییر و انقلاب می‌زنند.

 

رئیس شورای هماهنگی اطلاعات کشور گفت: اگر دو دستگاه اطلاعاتی بتواند در سراسر زمینه‌ها و فعالیت‌های مختلف و شرایط جغرافیایی و موضوعی به یک انسجام واحدی برسد، قطعاً ما در تحقق ایران قوی، مهارم تورم و رشد تولید و ایجاد امید زایی و تحرک و نشاط در کشور و خواسته‌های نظام و آنچه را که حکمرانی برای ارتقاء قدرت خودش به آن نیاز دارد در موضوع هنجار‌های اجتماعی حجاب و امثال آن‌ها موفقیت‌های بیشتری حاصل خواهد شد.

 

وی افزود: امروز اگر در دولت مردمی و انقلابی آیت‌الله رئیسی موفقیت‌هایی را در ارتباط با سیاست خارجی، پیمان‌های منطقه‌ای و موضوعات اقتصادی، و مردمی کردن یارانه‌ها و موضوعات مختلف صنعتی و باز کردن گره تولید و کاهش نرخ بیکاری و افزایش رشد اقتصادی پیداکرده، لازمه این تعامل این است که بتواند جهشی در این پیشرفت‌ها ایجاد کند و جامعه اطلاعاتی می‌تواند در زمینه‌های افزایش دارایی‌های ارزشمند نظام و ارتقاء سرمایه‌های کشور نقش ایفا کند.

 

حجت‌الاسلام خطیب در پایان با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: باید طراحی‌ها و راهبرد‌های مشترکی برای مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت در نظام انتخاباتی کشور را برنامه‌ریزی کرد. انتخابات باید پیام‌آور اقتدار و وحدت عمل برای همه قرار گیرد و مشارکت حداکثری باید صورت گیرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار