ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

خاجی: ایران به تلاش های خود برای رفع محاصره یمن ادامه می دهد

دستیار ارشد وزیر خارجه در امور ویژه سیاسی در دیدار سخنگوی انصارالله با حمایت مجدد از توافقات استکهلم، گفت: ایران همچنان به تلاش های خود برای رفع محاصره یمن و ارسال کمک های انسانی به این کشور ادامه می دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۹۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر ، محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله و رئیس هیات مذاکره کننده دولت نجات ملی که به جمهوری اسلامی ایران سفر کرده است، امروز (یکشنبه) با علی اصغر خاجی دستیار ارشد وزیر امور خارجه در امور ویژه سیاسی دیدار و در خصوص آخرین تحولات یمن گفتگو و رایزنی کرد.

 

خاجی در این دیدار با تاکید بر سیاست اصولی کشورمان مبنی بر راهکار سیاسی برای حل بحران های منطقه ای، به اعتقاد ایران به راهکار سیاسی بر مبنای گفتگوی یمنی - یمنی برای حل بحران یمن اشاره و با حمایت مجدد از توافقات استکهلم، از انصارالله به دلیل اجرای یکجانبه توافقات قدردانی و در مقابل از جامعه جهانی خواست فشارهای خود را به ائتلاف سعودی برای اجرای کامل تعهداتشان افزایش دهد.

 

خاجی با اشاره به وضعیت فاجعه بار انسانی در یمن افزود: جمهوری اسلامی ایران همچنان به تلاش های خود برای رفع محاصره آن کشور و ارسال کمک های انسانی به یمن ادامه می دهد.

محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله نیز در این دیدار با تشکر از حمایت های سیاسی و انسانی جمهوری اسلامی ایران از کشور و مردم یمن گزارشی از روند اجرای توافقات استکهلم و چشم انداز آینده تحولات میدانی و سیاسی یمن ارائه کرد.

 

عبدالسلام همچنین امروز با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفتگو کرد.

ظریف در این دیدار با تأکید بر توقف هر چه سریع تر جنگ و رفع محاصره یمن از آمادگی ایران برای ارسال کمک های انسانی به مردم یمن خبر داد.

منبع : فارس

ارسال نظر