اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

آخرین وضعیت سلامتی مهدی چمران از زبان معاون وی

آخرین وضعیت سلامتی مهدی چمران از زبان معاون وی نائب رئیس شورای شهر تهران اعلام کرد که رانندگان تاکسی و اتوبوس ملزم به روشن کردن سیستم سرمایشی در تابستان هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر. پرویز سروری صبح امروز پیش از آغاز جلسه علنی شورای شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قرار است امروز دستاوردها و گزارش سفر شهردار تهران به همراه هیات همراه به بلژیک قرائت شود.

 

وی با بیان این‌که این سفر بازتاب‌های گسترده‌ای داشته است به گونه‌ای که یک اراده بین‌المللی از طرف نظام سلطه شکل گرفته که ایران را منزوی کند، اما این مساله باطل شد، گفت: حضور شهردار تهران در همایش مترو پلیس و نائب رئیس شدن وی نشان داد که حرکات دشمنان جواب نداده است.

 

نائب رئیس شورای شهر تهران با بیان این‌که امروز بررسی ۲۰ پرونده باغات در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: وجود دستورات متعدد به خصوص بررسی گزارش‌های حسابرسی موجب به تأخیر افتادن بررسی پرونده باغات شد که امروز سعی می‌کنیم این عقب ماندگی را جبران کنیم.

 

سروری در مورد آخرین وضعیت سلامتی مهدی چمران اظهار کرد: به لطف خدا روند سلامتی وی رو به بهبودی است و بیشتر هواداران ایشان توصیه می‌کنند که استراحت کنند تا بهبودی کامل حاصل شود. اما این‌که چه روزی به شورا باز می‌گردند بسته به توصیه پزشکان دارد.

 

وی همچنین در خصوص خرابی کولر اتوبوس‌ها و تاکسی‌های پایتخت نیز با بیان این‌که این موضوع باید پیگیری شود، گفت: رانندگان اتوبوس و تاکسی‌ها موظف هستند که خدمات مناسب به مسافران ارائه کنند و در صورتی که از روشن کردن کولر خودداری کنند این خلاف و تخلف است، چرا که روشن کردن کولر در ون، تاکسی و اتوبوس‌ها جزو الزامات است.

 

نائب رئیس شورای شهر تهران در خصوص آخرین وضعیت اتصال شهرداری به سامانه پاکنا اظهار کرد: در حال پیگیری این اتصال هستیم چرا که شورای شهر ششم معتقد به شفافیت است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار