توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد

صدور کیفر خواست برای مسئولان مقصر در مسئله ریزگرد‌های خوزستان

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان گفت: در بحث ریزگردها، عملکرد افراد پیمانکار یا افرادی که در اداره‌کل منابع طبیعی خوزستان هستند، به عنوان پرونده اقتصادی و ترک فعل‌ها پیگیری شده و کیفرخواست صادر شده و برای ادامه رسیدگی در اختیار دادگاه قرار داده شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق جعفری چگنی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: در حوزه تولید مرغ در خوزستان مشکل داریم و میزان تولید استان جواب نیازمندی‌ها را نمی‌دهد. در حوزه کشتارگاه‌ها نیز مشکلاتی داشتیم. از اول فروردین‌ماه در کف خیابان بودیم و این موضوع را پیگیری کردیم و برای برخی از مسئولان پرونده، تشکیل و احضار شدند و تفهیم اتهام شدند.

وی با اشاره به ورود دادستانی در حوزه بهداشت عمومی و درمان، افزود: در صورت لزوم در بحث آب رودخانه کارون نیز به جد ورود کردیم و پرونده‌های مختلفی برای آسیب به بهداشت عمومی و ورود فاضلاب‌ها به رودخانه کارون یا رودخانه دز تشکیل شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان گفت: در بحث ریزگردها، عملکرد افراد پیمانکار یا افرادی که در اداره‌کل منابع طبیعی خوزستان هستند، به عنوان پرونده اقتصادی و ترک فعل‌ها پیگیری شده و کیفرخواست صادر شده و برای ادامه رسیدگی در اختیار دادگاه قرار داده شده است.

وی ادامه داد: ایذه دیگر در لیست شهر‌های خاص تبعید نیست و موضوع تبعید به ایذه لغو شده است.

صادق جعفری چگنی در خصوص عدم توسعه ایذه تصریح کرد: قبل از این حوادث و مشکلاتی که رخ داد، ایذه به عنوان یکی از شهر‌های محروم مطرح بود و همه بر رفع محرومیت این شهر تاکید دارند.

وی در خصوص پرونده متروپل بیان کرد: در خصوص پرونده متروپل، با تلاش همکاران تنها به موضوع این پرونده رسیدگی نشد بلکه معاونت حقوق عامه در مورد ساختمان‌های ناایمن پیگیری‌های زیادی انجام داد و در اهواز به صورت خاص در مورد وضعیت چند ساختمان ورود کردیم.

جعفری چگنی اضافه کرد: مصداق کار در این زمینه این است که با ورود دستگاه قضا ساکنان این ساختمان‌ها به ویژه اهالی ساختمان عدالت در اهواز که حدود ۴۰ خانوار بودند، در ساختمان‌های مناسب اسکان داده شدند.

وی با اشاره رسیدگی به کانال‌های روباز آب و فاضلاب، بیام کرد: امسال بیشترین برخورد و ورود در بحث حفاری‌ها و کانال‌های روباز آب و فاضلاب که تنها در امسال منجر به فوت دو کودک شدند را داشتیم.

جعفری چگنی افزود: کیفرخواست پرونده پسر بچه‌ای که ابتدای امسال فوت کرد، صادر و به دادگاه ارسال شده است. در مورد فوت کودک دیگر نیز همه عملکرد عواملی که ترک فعل کرده بودند و در این حادثه مقصر شناخته شدند، بررسی شد و کیفر خواست به زودی صادر می‌شود. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار