شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

هیچ عجله ای در مجمع برای رسیدگی به CFT و پالرمو وجود ندارد

مصباحی مقدم تاکید کرد: پیوستن به دولایحه باقی مانده در شرایط تحریمی غلط است. اقتضا ء این دو کنوانسیون این است که تمام مبادلات ما در سطح بین المللی شفاف باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 12
کد خبر: ۱۹۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصباحی مقدم، درباره آخرین تحولات مرتبط با کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) گفت: هنوز نتایج بحث هایی که در کمیسیون های مربوطه در مورد لایحه کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) و کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو) بوده است به صحن مجمع تشخیص مصلحت ارجاع داده نشده است. ظاهرا هیچ عجله ای در مجمع برای رسیدگی به این دو کنوانسیون وجود ندارد.

حجت الاسلام، غلامرضا مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره آخرین تحولات مرتبط با کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) گفت: هنوز نتایج بحث هایی که در کمیسیون های مربوطه در مورد لایحه کنوانسیون بین المللی مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) و کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو) بوده است به صحن مجمع تشخیص مصلحت ارجاع داده نشده است. ظاهرا هیچ عجله ای در مجمع برای رسیدگی به این دو کنوانسیون وجود ندارد.

 

وی درباره عاقلانه ترین روش برای برخورد با این کنوانسیون ها گفت: بهترین روش همین کاری است که مجمع انجام می دهد. می دانید که دولایحه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم قبلا تصویب شده است، این دو قانون داخلی است و کاملا از کفایت لازم هم برخوردار است. اگر کسانی به دلیل ضرورت مبارزه با فساد سخن از پیوستن به "اف ای تی اف" می کنند باید گفت اشتباه می کنند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که با ایرنا گفت و گو می کرد، افزود: ضرورت مبارزه با فساد اقتضا نمی کند به "اف ای تی اف" بپیوندیم. ضرورت مبارزه با فساد اقتضا می کند این دوقانون داخلی را به شکل جدی و قوی در جامعه پیاده کنیم که این موضوع ربطی هم به مناسبات بین المللی ندارد.

 

مصباحی مقدم تاکید کرد: پیوستن به دولایحه باقی مانده در شرایط تحریمی غلط است. اقتضا ء این دو کنوانسیون این است که تمام مبادلات ما در سطح بین المللی شفاف باشد. شفافیت مبادلات خارجی مانع از دور زدن تحریم ها می شود، پس صبر می کنیم تا تحریم های آمریکا متوقف شود، سپس می توانیم نسبت به این دو کنوانسیون تصمیم عاقلانه بگیریم.

 

منبع: انتخاب

ارسال نظر