تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵ هواشناسی تهران اطلاعیه داد / رگبار و رعد و برق تا آخر هفته در پایتخت

هشدار نارنجی هواشناسی برای 6 استان

هشدار نارنجی هواشناسی برای 6 استان مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه تا یک‌شنبه پیش‌ِ رو وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در چندین استان پیش‌بینی می‌شود، گفت: در این راستا احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات و شکستن نهال‌ها و درختان کهن‌سال پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۰۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 22
کد خبر: ۱۹۰۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیائیان درباره آخرین وضعیت کشور اظهار داشت: از روز آینده تا یکشنبه 4 تیر در بخش‌هایی از مرکز کشور و دامنه‌های جنوبی البرز، در برخی ساعات وزش باد شدید و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: امروز تا شنبه 3 تیر در شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و ارتفاعات اردبیل در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت با احتمال تگرگ پیش‌بینی می‌شود، در این مدت در استان‌های ساحلی خزر رگبار پراکنده خصوصا در دامنه‌ها و ارتفاعات خواهیم داشت.

وی گفت: امروز تا یکشنبه 4 تیر رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت در دامنه‌ها و ارتفاعات شمال شرق هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان در ساعات بعدازظهر پیش‌بینی می‌شود؛ این وضعیت با توجه به تقویت فعالیت سامانه فصلی و افزایش جریان‌های گرم و مرطوب جنوبی در روزهای یکشنبه و دوشنبه در این مناطق بیشتر مشاهده می‌شود.

* هشدار نارنجی سازمان هواشناسی برای 6 استان

ضیائیان بیان کرد: روز جمعه هفته جاری تا یک‌شنبه ۱۴۰۲/۰۴/۰۴، وزش باد نسبتا شدید تا شدید و خیزش گرد و خاک در چندین استان پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: این شرایط روز جمعه ۱۴۰۲/۰۴/۰۲ در شمال سیستان و بلوچستان، شرق خراسان جنوبی، جنوب شرق خراسان رضوی و شمال اصفهان، روز شنبه ۱۴۰۲/۰۴/۰۳ در شمال سیستان و بلوچستان، شرق خراسان جنوبی، جنوب شرق خراسان رضوی و شمال اصفهان و روز یک‌شنبه ۱۴۰۲/۰۴/۰۴ در شمال سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، جنوب شرق خراسان رضوی، شرق سمنان، قم، نیمه شمالی و شرقی اصفهان، پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: در این راستا در این مناطق ‌خیزش گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهن‌سال پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان اظهار کرد: ‌توصیه می‌شود در مناطق مذکور اجتناب از تردد غیر ضروری بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان، احتیاط در تردد جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال در دستور کار باشد.

* رگبار و رعد و برق‌ در دامنه‌ها و ارتفاعات البرز و تهران

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: یکشنبه و دوشنبه هفته آینده در دامنه‌ها و ارتفاعات البرز، تهران و مازندران رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

وی اظهار کرد: در پنج روز آینده با توجه به افزایش سرعت وزش باد احتمال خیزش گرد و خاک و انتقال آن از عراق به غرب و جنوب‌ غرب کشور وجود دارد، همین شرایط شنبه تا دوشنبه پیش‌ِ رو در بخش‌هایی از شمال‌غرب خواهیم داشت.

ضیائیان ادامه داد:‌ در پنج روز آینده وزش باد شدید و گرد و خاک در شمال‌شرق و شرق کشور شامل سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی خواهیم داشت.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران فردا صاف گاهی با وزش باد در بعدازظهر افزایش باد و غبار رقیق پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 34 و 20 درجه خواهد بود.

وی ادامه داد: روز آینده اهواز با بیشینه دمای 45 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهر‌کرد با کمینه دمای 4 درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان خواهد بود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار